Bursa’nın yüzü gülüyor

Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu’na Ersin Yılmaz’ın girmesinin ardından Lig Kurulu’na Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı İlhan Satık, Merkez Hakem Kurulu’na Sevda Güler ve Teknik Kurul’a da Zeki Uslu’nun seçilmesi coşkuyla karşılandı.

Bursa’nın yüzü gülüyor

Bursa voleybolda önde gelen şehirler arasında yer almasına karşın uzun yıllar boyunca federasyon kurullarında yeteri kadar temsil edilememenin sıkıntısını yaşıyordu. Bu sezon Sultanlar Ligi’nde 2, Efeler Ligi’nde 1, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde 1, kadınlar ve erkekler 2. liglerinde ise birer ekibi bulanan Bursa, Mehmet Akif Üstündağ başkanlığındaki federasyon yönetimine Ersin Yılmaz’ın girmesinin ardından kurullara da temsilciler göndermenin mutluluğunu yaşıyor. 

SEVİNCE NEDEN OLDU

Bu sezon ilk kez oluşturulan Lig Kurulu’na Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı İlhan Satık seçilirken Bursa’nın uluslararası voleybol hakemi Sevda Güler de Merkez Hakem Kurulu’na girdi. Bu iki ismin yanısıra Sönmez Filament’in efsane kadrosunda yer alan Zeki Uslu de Teknik Kurul’da görev yapacak isimlerden birisi oldu. Bu gelişmeler Bursa voleybolu adına sevinçle karşılanırken, önümüzdeki hafta açıklanması beklenen Eğitim Kurulu’nda da Bursa’dan bir ismin girmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X