Bursaray ve Budo seferlerine yılbaşı ayarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2015’i 2016’ya bağlayan 31 Aralık Perşembe akşamı ile 1 Ocak Cuma gününü vatandaşların güvenli ve huzurlu geçirebilmeleri için her türlü önlemini aldı. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ek sefer koyarken, Bursaray seferleri ise

Bursaray ve Budo seferlerine yılbaşı ayarı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, marka bir kent olan Bursa’da yaşamanın ayrıcalık olduğunu söyleyerek, “Bursa, 2015 yılını değerli yatırımlarla tamamladı. Bugüne kadar ulaşımdan spora, tarihi kültürel mirastan çevreye kadar pek çok önemli yatırımı daha gerçekleştirdik. Bursa, 2015’te olduğu gibi 2016’da da ‘ilk’leriyle gündeme gelen bir kent olmaya devam edecek. 2016’nın tüm hemşehrilerimize sağlık, sevgi, dostluk, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

EKİPLER GÖREV BAŞINDA

Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde Raylı Sistem ve Otobüs İşletmeciliği hizmetlerini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, vatandaşların rahat ve güvenli bir biçimde yolculuk etmelerini sağlamak için her türlü önlemi alarak BursaRay’ın seferlerini uzattı. Buna göre; 31 Aralık Perşembe akşamını 1 Ocak Cuma gününe bağlayan gece, tren işletimi 02.00’a kadar sürecek.

BUDO’DAN EK SEFER

BUDO, yeni yıl yoğunluğu dolayısıyla normal seferlerine ek seferler yapacak olup buna göre; 31 Aralık Perşembe günü saat 16.15’de Mudanya – Kabataş ve saat 18.45’de Kabataş – Mudanya seferleri; 3 Ocak Pazar günü de saat 16.45’de Mudanya – Kabataş ile saat 19.15’de Kabataş – Mudanya seferleri gerçekleştirilecek.

Vatandaşlar ulaşımla ilgili her türlü talep ve şikayetlerini ise 444 99 16 numarasıyla ulaşım hattına bildirebilecekler.

ZABITA NÖBETTE

Büyükşehir Belediyesi’nin kentte vatandaşların daha iyi bir ortamda yeni yılı karşılayabilmeleri için yapılan çalışmalar kapsamında; Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı da nöbetçi ekip bulunduracak. Denetimlerini de sürdürecek olan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na 234 77 52 ve ALO Belediye 153 no’lu telefonlara başvurulduğu takdirde vatandaşlara yardımcı olunacak.

İTFAİYE 400 PERSONELLE GÖREV BAŞINDA

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yeni yılda her türlü itfaiye hizmeti ve yangın ihtimaline karşı, 28 ayrı grupta 400 personel ve 99 araçla görevini sürdürecek. Vtandaşlar, ihtiyaç duyulması halinde itfaiyenin 110 numaralı yangın ihbar hattına ulaşabilecekler.

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile tüm ilçelerde kar yağışı ihtimaline karşı tedbirlerini de aldı. Ekipler, Bursa genelinde kar nedeniyle ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmaması için 24 saat kesintisiz karla mücadele hizmeti verecek. Yollarla ilgili sıkıntılarda acil müdahaleler için nöbetçi ekibe ihtiyaç duyulması halinde vatandaşlar, 153 numaralı telefona başvurabilecekler.

BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün bakım ve onarım ekipleri de yeni yılda hizmet verecek. Vatandaşlar, su ve kanalizasyonla ilgili her türlü şikayetlerini 185 veya 270 24 00 no’lu telefona bildirerek, yardım isteyebilecekler.

Bursalıların her konudaki dilek ve şikâyetlerine yardımcı olmak üzere aşağıda isimleri ve telefonları belirtilen hizmet birimleri çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

ALO BELEDİYE : 153

BÜYÜKŞEHİR BLD. YENİ HİZMET BİNASI : 4441600

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ : 185

İTFAİYE : 110

ZABITA : 234 77 52

TERMİNAL ZABITA KARAKOLU    : 261 52 40

ULAŞIM HATTI : 444 99 16

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X