BursaRay’dan serinleten müjde

BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, BursaRay doğu yakası hafif raylı sistemin yüzde 50’sine klima takıldığını en kısa zamanda diğer araçların da klima takılacağını söyledi.

BursaRay’dan serinleten müjde

Bursa’nın kent içi ulaşımında birbirinden önemli yatırım ve yeniliklere imza atan BURULAŞ, kentin doğu yakasında faaliyet gösteren hafif raylı sistem araçlarının klima çalışmalarını tamamlıyor. Bursa içi ulaşım alanında hafif raylı sistem, otobüs, tramvay ile Bursa’nın çevresine deniz otobüsü, helitaksi ve deniz uçağı gibi birçok seçenekle vatandaşlara kaliteli ulaşım hizmeti sunmayı sürdüren BURULAŞ, kentin doğu yakasında hizmet veren hafif raylı sistem araçlarının iklimlendirme çalışmalarında sona yaklaşıyor.

Doğu yakasına hizmet veren toplam 8 aracın dördünün iklimlendirme çalışmalarının tamamlanarak klimalı hale getirildiğini söyleyen BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, “Kentimizin doğu yakasında hizmet vermeyi sürdüren hafif raylı sistem araçlarının yüzde 50’sinin klima montaj işlemleri tamamlandı. Bu araçlarda seyahat eden vatandaşlarımız klimalı ulaşımın konforunu yaşayacak. Diğer araçların iklimlendirme çalışmalarında da sona gelindi. En kısa süre içerisinde bu araçlarımız da klimaları ile yolcularımıza hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Yapılan yatırım ve çalışmaların daha iyi ve kaliteli hizmet vermeyi hedeflediğini hatırlatan Fidansoy, bundan sonraki çalışmalarda da yine vatandaşın kaliteli ulaşım talebine cevap vermek üzere hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X