Bursaspor 0-5 Galatasaray (MAÇ SONUCU)

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında Bursaspor, Timsah Arena’da Galatasaray ile karşı karşıya geldi.

Bursaspor 0-5 Galatasaray (MAÇ SONUCU)

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Galatasaray’ı konu etti. Maç, Galatasaray’ın 5-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

 

5. dakikada Carole’nin pasıyla rakibinden sıyrılıp sol çaprazdan ceza sahasına giren Bruma’nın şutunda defansa çarpan top filelerle buluştu. 0-1

6. dakikada Bruma’nın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Yasin’in kalecinin üzerinden aşırtma vuruşunu Aziz çizgi üzerinden çıkardı.

14. dakikada Faty’nin pasında ceza sahasına giren Stancu’nun vuruşunda top farklı şekilde auta çıktı.

25. dakikada Bruma’nın ortasında defanstan seken topla ceza sahası içine giren Sabri’nin şutunu Ertuğrul çizgi üzerinden çıkardı.

35. dakikada Sabri’nin havadan gönderdiği topa ceza sahası çizgisinden gelişine vuran Podolski’nin şutunda top direğin dibinden auta çıktı.

45. dakikada Podolski ile duvar pası yapıp kaleci ile karşı karşıya kalan Bruma düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-2

56. dakikada Sneijder’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında topa iyi yükselen Ahmet Çalık golü kaydetti. 0-3

60. dakikada Sneijder’in pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Podolski ceza yayının üzerinden düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 0-4

76. dakikada ceza sahasına çalımlarla giren Bruma’nın şutu az farkla kale direğinin üzerinden auta çıktı.

87. dakikada Sabri’nin yaptığı ortaya gelişine vuran Eren’in şutu Harun zorlukla kurtardı.

89. dakikada ceza sahası içinde rakiplerinden sıyrılan Yasin’in şutu filelerle buluştu. 0-5

 

MAÇ METRE

STAT: Timsah Arena

HAKEM: Halis Özkahya

BURSASPOR: Harun Tekin, Aziz Behich, Şamil Çinaz, Ertuğrul Ersoy, Onur Atasayar, Merter Yüce, Ricardo Faty, Mert Örnek, Pablo Batalla, Josua John, Bogdan Stancu

 

Yedekler: Mert Günok, İsmail Konuk, Cristobal Jorquera, Sercan Yıldırım, Bilal Kısa, Erdem Özgenç, Kubilay Kanatsızkuş

GALATASARAY: Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Bruma, Hakan Balta, Lionel Carole, Tolga Ciğerci, Sabri Sarıoğlu

 

Yedekler: Cenk Gönen, Eren Derdiyok, MErtin Lines, Garry Rodrigues, Aurelien Chedjou, Filipe Josue, Nigel De Jong 

 

MAÇA İLGİ AZ

 

Bursaspor’un Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 5-1’lik yenilgi sonrasında yeşil beyazlı taraftarların maça ilgisi yok denecek kadar azdı. 11 bin kombinesi bulunan Bursaspor’da, Galatasaray maçı için maçın başlamasına 1 saat kala satılan bilet sayısı 1000 civarındaydı. 1 Mayıs’ın tatil olmasına karşın bu mücadeleyi yaklaşık 10 bin civarında sporsever izledi.

 

GALATASARAY TARAFTARI STADA ERKEN ALINDI

 

Bursaspor karşılaşmasını izlemek için bilet alan Galatasaraylı taraftarlar, ayrı bir güzargahta bir araya geldiler. Büyükşehir Belediyesi’nin helikopter pisti civarında toplanan sarı kırmızılılar daha sonra emniyet tedbirleri içerisinde Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’na girdiler.

 

KAPILAR 18.00’DE AÇILDI

 

Sabah yapılan eşgüdüm toplantısında alınan kararlar nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı’nın kapıları saat 18.00’de açıldı ve her iki takımın taraftarları yavaş yavaş içeriye alındı. Ancak maçın başlamasına 1 saatten az süre kala tribünlerde çok az sayıda sporsever olması dikkat çekti. Bu arada emniyet tedbiri amacıyla stadın önündeki Hayran Caddesi araç trafiğine kapatıldı.

 

İGOR TUDOR KADROSUNU DEĞİŞTİRMEDİ

 

Galatasaray teknik direktörü İgor Tudor Fenerbahçe’ye sahasında 1-0 yenilmesine karşın ilk onbirinde değişiklik yapmaması dikkat çekti.

 

MAÇ ÖNCESİ EVLENE TEKLİFİ

 

Maçın başlamasına dakikalar kala tribünlerde ilginç bir evlenme teklifine tüm stat şahit oldu. Burak Aydın, sevdiği genç kız Neslihan Yılmaz’a evlenme teklifi yaptı. Stat ekranlarına yansıyan görüntülerden sonra taraftarlar çifte alkış ile tempo tuttu.

 

UYARI GİBİ PANKART

 

Galatasaraylı taraftarların tribünde açtıkları ilginç pankartlarla mesaj verdi. Bu pankartlarda yer alan nlarda “Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor. Ayağa kalk” yazısı dikkati çekti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X