Bursaspor, 25. başkanını bugün seçiyor

Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda 15.00’de başlayacak olan Genel Kurul’da Ali Ay, Burhan Vatan, Burhan Ilgın ve Recep Günay koltuğun yeni sahibi olmak için yarışacak.

Bursaspor, 25. başkanını bugün seçiyor

Ve büyük gün geldi çattı… Bursaspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu, bugün Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 15.00’de başlayacak olan Genel kurulda yeşil beyazlılar’da 25.başkanını seçenecek. Bursaspor’da başkanlık için 4 isim yarışacak. Ali Ay, Burhan Vatan, Burhan Ilgın ve Recep Günay koltuğun yeni sahibi olmak için kapışacak. 

4 BİN 734 ÜYE OY KULLANACAK

İlki 11 Ocak’ta yapılan ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen kongrede yeni yapılan isimlerle birlikte 4 bin 734 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Geçen kongrede ise 3 bin 970 üye 10 sandıkta oy kullanmıştı. Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, oy kullanma işleminin bu kez 15 sandıkta yapılacağını Divan Kurulu üyelerinin kendilerine tahsis edilecek 2 sandıkta oy kullanacaklarını açıkladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X