Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursaspor 3-0 yendi Samsunspor’un başkanı çıldırdı!

TFF 1. Lig’in 14. haftasında Bursaspor’un 10 kişiyle 3-0 mağlup ettiği Yılport Samsunspor’da kulüp başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabından futbolcular için sert eleştirilerde bulundu.

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Bursaspor'un 10 kişiyle 3-0 mağlup

TFF 1. Lig’in 14. haftasında Bursaspor’un 10 kişiyle 3-0 mağlup ettiği Yılport Samsunspor’da kulüp başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabından futbolcular için sert eleştirilerde bulundu.

baskan 1

Başkan Yıldırım;

“Yüreksiz ve 5 paralık futbol oynayarak tüm Samsun’u Türkiye’ye rezil ettiniz. Maç sonrası sinirimden rahmetli kardeşim Mustafa Kemal Erkanat için hüngür hüngür ağladım. Beni kimsenin ağlatmaya hakkı yoktu o gece. Zaferler savaşılmadan kazanılmaz ama hala Samsunsporlu oyuncular bunu bugüne kadar öğrenmemişler. Bu güne kadar iyi niyetimizi hiç esirgemedik ama artık gelinen noktada duruma daha farklı bir el koyma durumu hasıl olmuştur. Balıkesir maçının ardından hafta içi Yüksel Başkan olarak düğmeye basacağım. Günah benden gitti. Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz var. Bu nedenle tüm takıma başta ciddi miktarda bir para cezası kesilmesi olmak üzere ve kadro dışı bırakmalar dahil tüm tedbirler masaya yatırılacak ve de Süper Lig’e çıkmak için gerekli ne önlemler varsa hepsi alınacaktır” diye yazdı.


Avatar Seç KAPAT
A Milli Takım’ın Paraguay maçı öncesi meydanlardaki dev ekran organizasyonları
Sıradaki Haber 81 il için Milli maç kararı!