Bursaspor Ümraniye’de 2 puan ve Shehu’yu bıraktı…

TFF 1.Lig’de 25. haftanın kritik maçında Bursaspor, Ümraniyespor’un konuğu oluyor… Yeşil beyazlılar, 6. dakikada Shehu’nun golüyle 1-0 öne geçti… Mücadelenin ikinci yarısı oynanıyor… 70. dakikada Nouri, beraberlik golünü attı: 1-1. 79. dakikada Shehu kırmızı kart gördü… Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bursaspor Ümraniye’de 2 puan ve Shehu’yu bıraktı…

Bursaspor, zirve yarışından geri düşmemek adına Ümraniyespor deplasmanında galibiyet arıyor…

6. dakikada Shehu, yeşil beyazlı takımın ilk golünü attı: 1-0.

Karşılaşmanın ilkyarısı Bursaspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı…

Mücadelede ikinci yarı oynanıyor…

70. dakikada Ümraniyespor, Nouri’nin golüyle beraberliği sağladı: 1-1.

79. dakikada Shehu kırmızı kartla oyun dışında kaldı…

Mücadele 1-1 tamamlandı…

Bursaspor bu sonuçla 41 puana yükseldi…

Bursaspor maça şu 11’e başladı…

Çağlar Şahin Akbaba, Cüneyt Köz, Anıl Karaer, Diarra, Onur, Abdullahi Shehu, Burak Altıparmak, Selçuk, Tayfur Bingöl, Kubilay Kanatsızkuş, Seleznov…

Türk bayraklı tişörtle çıktılar

Bursasporlu futbolcular, Ümraniye Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesinde ısınmaya İdlib’te şehit düşen askerler için Türk bayraklı tişörtlerle çıktılar. Bu arada kulübün resmi internet sitesinden de “ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ” mesajı paylaşıldı. Ayrıca iki takım oyuncuları da sahaya çıkarken “Milletimizin başısağolsun” pankartı taşıdılar.

Kesik yediler

Ligde 2 haftadır kazanamayan Bursaspor’da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Altay karşılaşmanın 11’ine göre farklı bir kadroyla saha çıktı. Serdar Özkan ve Burak Kapacak’ın sakatlığı, Özer Hurmacı’nın da kart cezası nedeniyle oynayamadığı mücadelede tecrübel teknik adam, önceki maçın ilk 11’inde yer alan Sedat Dursun, Kerem Can Akyüz ve Abdou Razack Traore’yi yedek kulübesine çekerken, bu oyuncuların yerine Mamadou Diarra, Onur Atasayar ve Selçuk Şahin’e şans tanıdı.

Burak Altıparmak cezalı

Karşılaşmanın 45+2. dakikasında Akabueze’ye yaptığı faul sonrasında hakem Erkan Özdamar’dan sarı kart gören Burak Altıparmak cezalı duruma düştü. Her hafta bir eksik verme alışkanlığını Ümraniyespor maçında da sürdüren Bursaspor’da bu maçta geleneği Burak Altıparmak sürdürdü. Daha önce Osmanlı, Altınordu ve Altay maçlarında kart gören tecrübeli futbolcu, böylece cumartesi günü Bursa’da oynanacak İstanbulspor maçında takımını yalnız bırakacak. Bu arada 79’da kırmızı kartla oyun dışında kalan Abdullahi Shehu da cumartesi günkü maçta forma giyemeyecek.

Birlikte izlediler

Karşılaşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursaspor Başkanı Mesut Mestan birlikte izledi. Bu arada Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar ve Bursaspor Başkanı Mesut Mestan Türk bayraklı tişörtlerle tribünlerdeki yerini aldılar.

Tribüne çağırdılar

Ümraniye Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bursasporlu taraftarlar takımlarını yine yalnız bırakmadılar. Yeşil beyaz sevdalıları, karşılaşma öncesinde futbolcuları tribüne çağırarak destek verdiler.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X