Bursaspor ailesi büyüyor

Basketbol, voleybol ve salon futbolu branşlarında eğitim veren Bursaspor Spor Okulları’nın ödül töreni Barış Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bursaspor ailesi büyüyor

Bursaspor Spor Okulları’nda eğitimler tamamlanırken, öğrenciler spora adım atmanın mutluluğunu yaşadı.

Yaklaşık 400 öğrenci ve bin kadar velinin katılım gösterdiği ödül törenine, Başkan Ali Ay, Kadın Voleybol takımının tecrübeli Başantrenörü Emin İmen ve Genel Müdür Erhan Başoğlu katıldı. Başkan Ali Ay, öğrencilere ve ailelere hitaben yaptığı konuşmasında 7’de 70 ‘e Bursaspor sevgisinin yer aldığı salondaki atmosferi görünce Bursaspor’un geleceği adına mutlu olduğunu belirtti.

ÜMİDİMİZ ARTIYOR

Başkan Ay şöyle devam etti:

“Öncelikle sizlerin spor yapması için destek veren ailelerinize teşekkürlerimi sunuyorum. Spor demek arkadaşlık, kötü alışkanlıklardan uzak durmak, saygılı olmak, takım halinde hareket edebilmektir. İnanıyoruz ki gelecekte iyi insan olmanın adımlarını bu tür eğitimlerden alacaksınız. Aranızda bazılarınız voleybolcu, basketbolcu ve futbolcu olabilirler. Sizleri görünce gelecek adına ümidimiz artıyor. Bursaspor ailesi her geçen gün büyüyor” dedi.

Konuşmaların ardından çalışmalara katılan öğrencilere Başkan Ali Ay ve Voleybol antrenörü Emin İmen tarafından madalyaları takdim edildi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X