Bursaspor, Aksihar hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını bu akşam Özlüce tesislerinde yaptığı ikinci çalışma ile sürdürdü.

Bursaspor, Aksihar hazırlıklarını sürdürdü

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi saha ortasında futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Ardından Sercan Yıldırım Miroslav Stoch ve Aziz Eraltay’ın kaptanlığında üç ayrı gruba ayrılan yeşil-beyazlılar, 5’e 2 pas pres çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada üçlü turnuva maçları yapıldı.

Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında olan Serdar Aziz, Emre Taşdemir ve kaleci Mert ile Dzsudzsak, Sivok, Necid ile Advincula katılmadı. Milli takımlara 7 oyuncunu gitmesi sebebiyle antrenmana alt yapıdan genç oyuncular katıldı.

Bursaspor, hazırlıklarını yarın sabah kondisyon merkezinde, akşam 17.00’de ise sahada yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X