Bursaspor Ali Akman’ı arıyor mu? Avrupa’dan flaş örnekler…

Ligin ikinci yarısında koronavirüsün de etkisiyle sıkıntılı bir dönemden geçen Bursaspor’da, akılları gelen başka sorulardan biri de bu oldu… Ligin ikinci yarısında Ali Akman’dan sonra sadece iki gol atabilen yeşil beyazlı takım, maç da kazanamadı…

Bursaspor Ali Akman’ı arıyor mu? Avrupa’dan flaş örnekler…

Bursaspor’un genç yıldızı Ali Akman’ın, devre arasında Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzalaması sonrası kulüp tarafından kadro dışı bırakmıştı.

En son ligin ikinci yarısında Adana Demirspor maçında forma giyeh bir de gol atan Ali Akman sonrası yeşil beyazlı takım maç kazanmayı ve gol atmayı unuttu…

Ligin ikinci yarısında koronavirüsün de etkisiyle sıkıntılı bir dönemden geçen Bursaspor’da, akılları gelen başka sorulardan biri de bu oldu…

Ali Akman’dan sonra sadece iki gol atabilen yeşil beyazlı takım, maç da kazanamadı.

Ali Akman’ın transferine benzer süreçler Avrupa’da da bazı kulüplerde yaşandı…

Hürriyet’in derlediği o örnekler şöyle;

1- Geçtiğimiz yıllarda Bayern Münih, Borussia Dortmund ile sözleşmesi bitecek olan Robert Lewandowski ve Mario Götze’yi kadrosuna katmıştı. İki futbolcu da sezonu Dortmund ile tamamladıktan sonra Bayern’e gitmişti.

2- Bayern Münih bu sezon da şampiyonluktaki en büyük rakiplerinden Leipzig’in Fransız savunma oyuncusu Dayot Upamecano’yu kadrosuna katmıştı. Genç futbolcunun serbest kalma maddesi olan 42.5 milyon euroyu ödeyen Bayern, yeni stoperine sezon sonunda kavuşacak. Dayot Upamecano ise Leipzig formasıyla oynamaya devam ediyor.

2- Yine Bundesliga’da Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevi için sezon sonunda takımın başına Borussia Mönchengladbach’ı çalıştıran Marco Rose’u getireceğini açıklamıştı. Dortmund ile Mönchengladbach arasında sadece 3 puan fark var ve bu iki takım, Avrupa kupalarına gidebilmek için birbirleriyle mücadele ediyorlar.

3- Ajax’tan Brian Brobbey ise sözleşmesi bitince sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Brobbey, Ajax’ın Avrupa Ligi’nde Lille’i 2-1 yendiği maçta asist yapıp takımının tur atlamasına katkıda bulunmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X