Bursaspor ara transferi boş geçti

Bursaspor, son yıllarda ilk defa ara transferde kadrosunu takviye yapamadı. Yeşil beyazlılar, transfer yasağı olmamasına rağmen kulüp yönetimi, mali sıkıntı sebebiyle takımı güçlendirmek için harekete geçemedi.

Bursaspor ara transferi boş geçti

ELDE KALDILAR

Teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği ve yönetim kurulu tarafından kulüp bulmasını istediği yeşil beyazlı takımın 3 futbolcusu kaleci Frey, solbek Taiwo ile şampiyon kadrodan Ozan İpek, bazı kulüplerle temas kurmalarına rağmen elde kalan futbolcular oldu.

5 FUTBOLCU AYRILDI 

Bu arada Bursaspor’dan İbrahim Öztürk bonservisiyle, Aydın Karabulut kiralık olarak Sivasspor’a gitti. Yasin Pehlivan ve Ethem Can Pülgür, bonservisleriyle Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’a, Ferhat’da bonversiyle Kasımpaşa’ya transfer oldu. Furkan Soyalp ise Bandırmaspor’a sezon sonuna kadar kiralandı.

Yeşil beyazlıların, kadrosuna dahil etmek istediği Trabzonsporlu Mustafa Yumlu’nun kiralanma talebi ise bordo mavili kulübün yüksek bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle gerçekleşmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X