Bursaspor Bandırma’da çıkış arıyor! Kazanmak şart oldu…

2 haftadır puana hasret kalan Bursaspor bugün Bandırmaspor’a konuk oluyor. Yeşil beyazlıların Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak mücadelesini Çağdaş Altay yönetecek. Mustafa Er’in talebeleri rakibini yenip soluklanmak istiyor.

Bursaspor Bandırma’da çıkış arıyor! Kazanmak şart oldu…

TFF 1.Lig’de sancılı günler geçiren Bursaspor 13. hafta mücadelesinde bugün Royal Hastanesi Bandırmaspor karşışında galibiyet arayacak. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Çağdaş Altay yönetecek.

Altay’ın yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Efe Tanrıverdi olacak. İlk kez Bursaspor’un maçını yönetecek olan Çağdaş Altay, yeşil beyazlı takımın Süper Lig’de 9 Mayıs 2015’te Atatürk Stadı’nda Kardemir Karabükspor’u 7-1 mağlup ettiği maçta 4. hakem olarak görev yapmıştı.

TİMSAH’TA 3 EKSİK VAR
İzmir’de Altay’a 3-1 mağlup olduktan sonra geçen hafta Ümraniyespor’a da aynı skorla kaybederek evindeki 5 maçlık galibiyet serisine son veren Bursaspor bugün Bandırmaspor’u yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Yeşil beyazlı takımda sarı kart cezalısı İsmail Çokçalış ve iyileşme süreci devam eden Vefa Temel ile birlikte Covid-19 testi pozitif çıkan Aykut Akgün forma giyemeyecek. Teknik Direktör Mustafa Er’in sağbekte Ozan İsmail Koç’a görev vermesi, Özer Hurmacı ile Burak Kapacak’ın da ilk 11’de maça başlaması bekleniyor.

DIŞARIDA GÜLME VAKTİ
Bu sezon deplasman karnesi zayıf olan Bursaspor bugün Bandırmaspor’u yenerek tabloyu bir nebze olsun düzeltmeyi hedefliyor. İlk dış saha maçında Altınordu’yu 2-0 yenen yeşil beyazlılar, sonraki 5 deplasman maçından 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle evine döndü.

Sadece 5 puanı hanesine yazdıran Bursaspor kazanarak şanssızlığı kırmak isteyecek. Evinde sezona galibiyetle başlayan Bandırmaspor ise, iç sahadaki 6 maçında ikişer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet aldı. Bu arada iki takım bugüne kadar hiç resmi maçlarda karşı karşıya gelmezken, bu sezon başında oynanan hazırlık karşılaşmasını Bursaspor 1-0 kazandı.

Golcülerin savaşı

Bursaspor’da sezona iyi başlayan ve ilk 8 haftada kaydettiği 7 golle takımın en golcü oyuncusu konumundaki Ali Akman, son 4 maçta gol sevinci yaşayamadı. Ancak bu süreçte iki asistiyle takımına katkı veren 18 yaşındaki oyuncunun, 7 gol, 3 asistlik hücum katkısı bulunuyor. Burak Kapacak 4 gol ve 3 asistle, Batuhar Kör de 3 golle Bursaspor’da skora katkı veren diğer isimler oldu. Royal Hastanesi Bandırmaspor’da ise Mickael Pote 4 golle takımın en golcü oyuncusu. Pote’yi ise Yonathan del Valle 3 golle takip ediyor.Sınırdakiler dikkat!

Bursaspor’da bu sezon başarılı bir performans sergileyen İsmail Çokçalış sarı kart cezası nedeniyle ilk kez forma giyemeyecek. Yeşil beyazlı takımda 3’er sarı kartı bulunan Emirhan Aydoğan, Ramazan Keskin ve Özer Hurmacı, sarı kart görmeleri halinde cumartesi günkü Yılport Samsunspor maçında cezalı duruma düşecek.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Bandırma 17 Eylül
HAKEMLER: Çağdaş Altay, Sezgin Çınar, Özcan Sultanoğlu
4. HAKEM: Efe Tanrıverdi

13.30/beIN MAX 1-TRT SPOR

EKSİKLER: İsmail Çokçalış, Aykut Akgün, Vefa Temel (Bursaspor)

BANDIRMASPOR
91 Zülküf Özer
7 Berat Satılmış
19 Onur Akbay
27 Mehmet Yiğit
26 Emır Halilovic
14 İshak Çakmak
16 Guy Landel
21 Ruben Rayos
17 Doğan Can Davas
10 Mickael Pote
90 Lacina Traore

Teknik Direktör: Erkan Sözeri

BURSASPOR
1 M.Ataberk Dadakdeniz
8 Ozan İsmail Koç
4 Cüneyt Köz
84 Ertuğrul Kurtuluş
3 Onur Atasayar
36 Burak Altıparmak
5 Emirhan Aydoğan
61 Batuhan Kör
10 Özer Hurmacı
7 Burak Kapacak
18 Ali Akman

Teknik Direktör: Mustafa Er

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X