Bursaspor Başkan adayı Timur Noyan projelerini açıkladı

Bursaspor’un 11-19 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan olağanüstü genel kurulunda başkan adaylarından Timur Noyan, Merinos Atatürk Kültür Merkezi’nde, projelerini açıkladı.

Bursaspor Başkan adayı Timur Noyan projelerini açıkladı

Bursaspor’un bugün içerisinde bulunduğu durumun iç açıcı olmadığını belirten Timur Noyan, seçilmesi halinde kulübü profesyonellerin yöneteceğini belirtti.

Mayıs ayında yapılan genel kurulda da kulübün bilançosunu alamadıklarını, şimdi de olağanüstü genel kurul öncesinde yine alamamanın üzüntüsünü dile getiren Timur Noyan projelerini anlattı.

Noyan projelerini özetle şöyle açıkladı:

“Özlüce tesislerinde 47 dönümlük imara açılacak yer var. Buraya rezisdanslar yapıldığı zaman 150 milyon TL’lik bir katkı gelebilir. Ürünlüde 350 dönümlük bir arazi var. Bu inşaatı yapacak firma, buraya kulübün yeni tesisini kazandıracak.

Bursa’da son yıllarda bir sağlık turizm yatırımı var. Buradan Bursa’ya 6 milyon dolarlık bir gelir bekleniyor. Bundan da kulüp olarak pay almak istiyoruz.”

Timur Noyan, projeleri açıkladıktan sonra kendisine katkıda bulunan arkadaşlarını tek tek tanıttı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X