Bursaspor Başkanı Banaz’dan açıklama; ‘Geleceğimizin teminatıdır’

Bursaspor Futbol Okulları öğrencileri, Merinos Stadı’nda düzenlenen törenle katılım sertifikalarını aldı… Antalya’da yapılan Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan takımların sertifikalarını veren Başkan Ömer Furkan Banaz, “Biz futbol okullarımızla da futbol akademimizle de rakip tanımıyoruz” dedi.

Bursaspor Başkanı Banaz’dan açıklama; ‘Geleceğimizin teminatıdır’

Bursaspor Futbol Okulları kış dönemi çalışmaları dün gerçekleşen sertifika töreni ile sona erdi. Toplam 1050 öğrencinin eğitim gördüğü kış döneminin Merinos Stadı’nda düzenlenen kapanış törenine Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz da katıldı. Antalya Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan takımların sertifikalarını da Başkan Ömer Furkan Banaz verdi.

GELECEĞİN TEMİNATI
Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, tören sonunda yaptığı açıklamada Futbol Okulları’nın Bursaspor’un geleceğinin teminatı olduğunu belirtti. Bursaspor sevgisini aşıladıklarını aktaran Banaz, “Tüm öğrencilerimizi başarılı bir kış dönemi geçirdikleri için tebrik ediyorum. Futbol Okullarımız, Bursaspor’umuzun geleceğinin teminatıdır. Burası bir futbolcu eğitim yuvası” dedi.

BURSASPOR SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ
Futbol Okulları’nda ve Vakıfköy Futbol Akademi’de rakip tanımadıklarını ifade eden Banaz, “Burada miniklerimize öncelikle iyi bir eğitim veriyoruz. Bursaspor aşkını ve sevdasını minik yüreklere burada aşılıyoruz. Buradan yetişen genç yeteneklerimiz de Bursaspor’umuzun geleceğini oluşturuyor. Bu böyle devam edecek. Biz futbol okullarımızla da futbol akademimizle de rakip tanımıyoruz” şeklinde konuştu. Yapılan törenin ardından sertifikalarını alan minik Timsahlar, sevinçlerini aileleri ve takım arkadaşlarıyla paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X