Bursaspor Başkanı’ndan flaş açıklama!

Bursaspor’da bu akşam düzenlenen iftar yemeğinde teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Erkan Kamat, “Herkesin heyecanla takip ettiği ve spor camiasının konuştuğu onurlu bir mücadele verdiniz. Bu mücadeleden dolayı başta değerli hocamız Mustafa Er ve ekibine, daha sonra bütün futbolcularımızın göstermiş olduğu yürekli mücadelelerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini diliyorum” dedi.

Bursaspor Başkanı’ndan flaş açıklama!

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat ve yönetim kurulu, sezonun son maçı öncesi teknik kadro ile futbolculara iftar yemeği düzenledi.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda konuşan Başkan Erkan Kamat, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle şunu net bir şekilde belirtmek isterim ki iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla bir sezonu geride bırakıyoruz. Pandemiden dolayı bazı sıkıntılarımız oluştu ama buna rağmen herkesin heyecanla takip ettiği ve spor camiasının konuştuğu onurlu bir mücadele verdiniz. Bu mücadeleden dolayı başta değerli hocamız Mustafa Er ve ekibine, daha sonra bütün futbolcularımızın göstermiş olduğu yürekli mücadelelerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini diliyorum. Allah hepsinden razı olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X