Bursaspor Başkanı Sinan Bür isyan etti; ‘Onu bile çıldırttılar’

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür kasıtlı hakem hatalarıyla ilgili gerekli girişimleri yapacaklarını söyledi. Başkan Bür, “TFF ile de bu konuda görüşmelerimiz olacak. Hakkımızı arayacağız. Milli takımlara en çok oyuncu gönderen takım biziz. Hakkımızı yemesinler” dedi.

Bursaspor Başkanı Sinan Bür isyan etti; ‘Onu bile çıldırttılar’

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup 30. haftasında 2-0 öne geçtiği maçta, hakem triosunun verdiği art niyetli kararların da etkisiyle Serik Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Bursaspor’da, Başkan Sinan Bür haklarını arayacaklarını söyledi. OLAY’a açıklamalarda bulunan ve gerekli görüşmeleri yapacaklarını kaydeden Bür, TFF yetkilileriyle de bir araya gelebileceklerini ifade etti.

HAKKIMIZI YEDİLER

Sahada ter döken genç oyuncuların haklarının yendiğini dile getiren Bür, “Bazı görüşmelerimiz, girişimlerimiz olacak. Değerlendirmeler yapacağız. Hakkımızın yendiğine inanıyoruz. Çocuklarımız Türk futboluna katkı sağlamak için ter döküyorlar. Hakkımızın yenmemesi lazım. TFF ile de bu konuda görüşmelerimiz olacak. Hakkımızı arayacağız. Milli takımlara en çok oyuncu gönderen takım biziz. Hakkımızı yemesinler” diye konuştu.

HOCAMIZI BİLE ÇILDIRTTILAR

Karşılaşmayı yöneten hakemlerin taraftarları daha da fazla strese soktuğunu aktaran Başkan Bür, “Hakem arkadaşlarımız itidalli olsunlar. Teknik Direktörümüz Ümit Şengül sakin ve iyi niyetli biri. Onu bile çıldırttılar. Taraftarımızı stres altına soktular. Bu stresi yaratmak hiç iyi değil. 15 bine yakın taraftar vardı stadyumda. Allah’tan taşkınlık çıkmadı. Bu tür durumlar hep Bursaspor’un aleyhine oluyor” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X