Bursaspor bir türlü kısmet olmadı

Hannover 96 forması giyen Ceyhun Gülselam, yeşil beyazlı kulüpten birçok kez teklif aldığını ancak transferinin gerçekleşmediğini söyledi.

Bursaspor bir türlü kısmet olmadı

OLAY Spor olarak Antalya’da birçok takımın nabzını tutmaya ederken, bu kez rotamıza Hannover 96 forması giyen Ceyhun Gülselam takıldı. Süper Lig’de Trabzonspor, Galatasaray ve Kayserispor’da forma giyen ve birçok kez Bursaspor’un gündemine gelen tecrübeli futbolcu, yeşil beyazlı kulübe transferinin gerçekleşmemesinin burukluğunu yaşadığını söyledi. Özellikle Ertuğrul Sağlam’ın kendisini çok istediğini belirten Ceyhun “Olmayınca olmuyor. Bursaspor Süper Lig’in köklü ekiplerinden biri. Nasip değilmiş” dedi. 

SALİH UÇAN ÖRNEĞİ

Şenol Güneş ile Trabzonspor’da çalıştığını belirten Ceyhun “Şenol hoca çok değerli bir teknik adam. Türk futbolunda önemli bir yere sahip. Futbolcunun dilinden çok iyi anlıyor.” Diye konuştu. Bursaspor’dan özellikle Ozan Tufan’ı takip ettiğini ifade eden tecrübeli futbolcu “Ozan iyi bir futbolcu. Yaşı çok genç ve böyle devam ederse Avrupa’ya gidebilir. Avrupa hedefi varsa hazır gitmesi çok önemli. Salih Uçan’ın örneği unutmamalı” dedi

JİMMY BİRAND KONUSU

Bursaspor’un sezon başında talip olduğu ancak Hannover 96’yı tercih eden Jimmy Birand’ın için de konuşan Ceyhun Gülselam şunları söyledi: “Jimmy iyi bir futbolcu. 11’de şans buluyor. O süreçte tercihi Bundesliga oldu. Bundesliga’nın bir çekiciliği var. Süper Lig’mi, Bundesliga mı, derseniz oyuncunun tercihi burası oluyor. Özellikle yabancı oyuncularda bu fazlasıyla geçerli.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X