‘Bursaspor bizim her şeyimiz’

AK Parti aday adayı Mustafa Avşar, milletvekili seçilmesi halinde yeşil beyazlı kulübe kalıcı gelir kazandırmak için çalışacağını söyledi.

‘Bursaspor bizim her şeyimiz’

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı olan Mustafa Avşar, göreve layık görülmeleri halinde Bursaspor’un, hakkını Ankara’da da savunacağını söyledi. Koyu bir Bursaspor taraftarı olduğunu belirten Avşar, ‘Bursaspor şehrimizin göz bebeği. Bizim olmazsa olmazımız. Başarılarıyla gurur duyuyoruz, kötü bir sonuç olduğu zaman üzülüyoruz. Eğer milletvekili olursam, yeşil beyazlı kulübün hakkını Ankara’da da koruyacağım’ diye konuştu. 

ALTEPE BURSASPOR’UN YANINDA

Bursaspor’un UEFA tarafından 1 yıl Avrupa’dan men edilmesi konusuna da değinen Avşar, ‘Artık bu tür sıkıntılarla karşılaşmaması, Bursaspor’un maddi açıdan kendi ayakları üzerinde durabilmesi adına her türlü gayreti göstereceğim. Özellikle kalıcı gelirler kazandırarak, borç lafının ortadan kalkmasını sağlamak istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe de, Bursaspor’un her zaman yanında. Yeni stadyumun bütün gelirlerini bıraktı. Ligde her sezon şampiyonluğa oynamanın yanında Avrupa’da da artık başarılı olmamız gerekiyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X