‘Bursaspor bizim her şeyimiz’

Yeşil beyazlı yönetim ile Hamza Hamzoğlu’nu ağırlayan Devlet eski bakanı Cavit Çağlar, “Gözbebeğimiz Bursaspor için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

‘Bursaspor bizim her şeyimiz’

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri Ali Ademoğlu, Yüksek Çolak ve Hakan Dinçtürk ile birlikte, Bursaspor’un unutulmaz başkanlarından, Devlet eski bakanı Cavit Çağlar’ı İstanbul’da ziyaret etti. The Plaza Otel’de yeşil beyazlı yönetimi ve ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu ağırlayan Çağlar, başarı dileğinde bulundu.

YANINIZDAYIZ

Hayli sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Bursaspor’un efsane başkanı Cavit Çağlar, “Hem yönetim kurulumuzun, hem de hocamızın yanındayız. Gözbebeğimiz Bursaspor için her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu. Başkan Ali Ay da, eski başkan Cavit Çağlar’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

TFF’DEN TAM DESTEK

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Mustafa Çağlar’ı ziyaret eden Bursaspor yönetimi, Bursaspor Koleji, Timsah Arena’da milli maç, UEFA finali ve isim hakkı sponsorluğu hakkında söz aldı.

Dün akşamki Beşiktaş maçı öncesi İstanbul’a çıkarma yapan Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri Futbol Federasyonu’nu ziyaret etti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF’nin Bursalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Çağlar ile 1,5 saat görüşen yeşil beyazlı yönetim 4 önemli talepte bulundu. TFF genel sekreteri Kadir Kardaş’ın da hazır bulunduğu ziyaret dostane bir ortamda gerçekleşti.

‘KOLEJ’E TFF’DEN YEŞİL IŞIK

Timsah Arena için milli maç talep eden Ali Ay yönetimi, UEFA Kupası finali oynanması için fikir alışverişinde bulunurken, yeni stadyumun isim hakkı ile ilgili sponsor bulunması için de yardım talebinde bulundu. Vakıfköy Tesisleri’ne yapımı düşünülen Bursaspor Koleji ile ilgili destek isteyen yönetim, okulu Futbol Federasyonu’nun yapmasını talep etti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Bursa’yı pilot şehir yapabiliriz” diyerek Bursaspor’un teklifini olumlu karşıladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X