‘Bursaspor çabuk atlatır’

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bugünkü maçı OLAY Spor’a değerlendirdi. “Bursaspor’a bizim maçtan sonra başarılar diliyorum” diyen Uygun, yeşil beyazlı camianın yaşadığı sıkıntılarla ilgili olarak da, “Bu kulüp taraftarıyla, formasıyla camias

‘Bursaspor çabuk atlatır’

RECAİ UYSAL

Bursaspor’un bugünkü konuğu Gaziantespor, son idmanını dün Yeşil Bursa’nın Minareliçavuş Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Antrenman öncesi OLAY Spor’un sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Bülent Uygun, “Kazanmak istiyoruz’ diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Bursaspor taraftarının olmaması bizim için avantaj. Çünkü, yeşil beyazlı taraftarlar takım için oldukça fazla itici güç. Biz ligde kalma adına iyi sonuçlar almak için çabalıyoruz. Bursaspor da sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İyi olan kazansın” dedi.

BEKLENTİ YÜKSELDİ

Bursaspor’un şampiyonluk olarak bir imkansızı başardığını vurgulayan Bülent Hoca, “O süreçte çok büyük bir başarı trendi elde etti Bursaspor. Bununla birlikte sürekli de aynı başarı beklentisi oluşuyor. Şu anda bunun sıkıntıları yaşanıyor bence. Üzerlerinde büyük baskı ve stres var. O sorumluluğun altından kalkmak zor. Bursaspor her zaman Anadolu’dan şampiyonluğun en güçlü adayı. Büyük borç da var. Bununla birlikte üst üste alınan yenilgiler de sıkıntıların üstesinden kalkmayı zorlaştırıyor” dedi. 

BİZDEN SONRA BAŞARILAR

Yeşil beyazlı takımın yeniden ayağa kalkacağına inandığını kaydeden Bülent Uygun, şunları dile getirdi:

“Umarım bizimle oynayacakları maçı geçtikten sonra bunu başarırlar. Bizim maçtan sonra onlara başarılar diliyorum. Kasımpaşa maçının ardından yaşanan üzücü olayları Bursaspor taraftarının yaptığına inanmak istemiyorum. Taraftar takımın şampiyonluğunda etkiliydi. Bugün verilen tepkinin bu tarzda olması da üzüntü verici. Bursaspor taraftarının bu şekilde lanse edilmesini doğru bulmuyorum.”

BU FORMA HERKESE VERİLMEZ

“Yaşananlara kayıtsız kalınmamalı. Onlar da hata yaptıklarını bileceklerdir mutlaka. Bursaspor, taraftarıyla, formasıyla camiasıyla bütündür. İstanbul takımlarına kafa tutup, onları yenip şampiyonluğu hak etmiş bir camia. Bursaspor, Bursalının şerefidir, onurudur, gururudur. Bu formayı taşıyan kardeşlerim de hepsi özel insanlardır. Bu forma herkese verilmez. Verildiyse de hak etmişlerdir. Bu anlamda taraftarın da futbolculara sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X