Bursaspor Çin’e açılıyor

Dün Özlüce’de Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Yu Hongyang’u ağırlayan Başkan Ali Ay ‘Bundan sonra bir kampımızı orada yapabiliriz. Sponsorluk konusunda görüş alışverişinde bulunabiliriz’ dedi.

Bursaspor Çin’e açılıyor

Bursaspor’un dün sürpriz ziyaretçileri vardı. Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Yu Hongyang ve eşi, Büyükelçilik müsteşarı Ding Xiaohong, İkinci Katip Whang Chao ve Çin Kardeş Şehirler Fahri Temsilcisi Nejat Yahya, Özlüce Tesislerinde Bursaspor yönetimiyle biraraya geldi. Ziyarette Başkan Ali Ay, eşi Hediye Ay, Fatih Pulat ve eşi Gülnur Pulat ile yöneticiler Osman Dinsever, Hasan Parlakay ve Hakan Hacızade’nin yanı sıra kaptan Pablo Martin Batalla’da hazır bulundu.  

SPONSORLUK NEDEN OLMASIN

Başkan Ali Ay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Bundan sonra bir kampınızı Çin’de yapabiliriz. Çin’deki kulüplerin burada kamp yapması için aracılık edebiliriz. Bursaspor çok büyük bir camia bununla ilgili sponsorluklar bulunmasını için de görüş alışverişi yapabiliriz’  dedi. Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Yu Hongyang ise yaptığı konuşmada her türlü işbirliğine açık olduklarını dile getirerek şunları söyledi:

İYİ İLİŞKİLERİMİZ VAR

‘Elçilikdeki arkadaşlarla birlikte Bursaspor’da bulunmaktan çok mutluyum. Bursaspor hakkında daha çok bilgiye sahip olduk. Çin olarak Türkler ile her alanda iyi ilişkilere sahibiz. Her düzeyde temas sürdürmeye hazırız. Her alanda işbirliğine varız. Türkiye’de dünya çapında ünlü sporcular var. Özellikle futbol Çin’de de çok seviliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi bizim Anshan şehri ile kardeş şehir oldu ve bence bu vesileyle futbol alanındaki işbirliğimizde ivme kazanacaktır.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X