‘Bursaspor çok farklı’

Kasımpaşa’da forma giyen Batuhan Altıntaş yeşil beyazlı kulübün altyapısınından önemli oyuncuların yetiştiğini söyledi.

‘Bursaspor çok farklı’

Bursaspor altyapısından yetişen ve Kasımpaşa’nın sezon başında Hamburg’dan kiradığı Batuhan Altıntaş takımdaki geleceğiyle ilgili bir gelişme olmadığını söyledi. 

Genç santrfor, “Sezon sonu Kasımpaşa oturalım, konuşalım derse burada kalmak isterim ama şu an bir teklif yok. Hamburg ile de görüşebilirim. Sonuç olarak oranın futbolcusuyum. Sezon sonu ne olur, ne biter bilmiyorum. Hamburg izlemeye geliyor. Onlarla irtibat halindeyiz. Forma için savaşıyorum. İkinci yarı ligde daha çok oynayıp, daha çok gol atmak istiyorum. Kupada da gollerime devam etmek istiyorum” dedi.

İYİ DEĞERLENDİRDİM

Bursaspor altyapısından Enes Ünal, Ozan Tufan gibi oyuncuların çıkması ve kendisinin de aynı jenerasyondan yükselmesiyle alakalı gelen soruya genç forvet şu yanıtı verdi: 

“İyi bir jenerasyonumuz vardı. Ozan, ben bir de Okan. Çok çıkan oyuncu oldu. İlk Ertuğrul Sağlam beni A Takıma çıkardı. Sonra Enes çıktı. Bana Fenerbahçe ile olan kupa maçında görev vermişti. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. 97 ve 96 takımında oynuyordum. O jenerasyonda çok iyi oyuncular vardı. Şu anki Ertuğrul Ersoy gibi. Daha da geleceğine inanıyorum. Çünkü Bursaspor altyapısı sayılı altyapılardan biri.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X