Bursaspor daha önce başardı

Sivasspor’un deneyimli ismi Hakan Arslan, Bursaspor’un daha önce yaşadı şampiyonluğu çok istediklerini söyledi.

Bursaspor daha önce başardı

Demir Grup Sivasspor’un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, Süper Lig’in 17. haftasında 29 Aralık Pazar günü sahalarında Göztepe ile oynayacakları karşılaşmayı final olarak gördüklerini söyledi.  Ligde, Göztepe maçını kazanmaları halinde şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde edeceklerini aktaran Hakan, şunları kaydetti:

“Sezona başlarken üst sıralarda bitireceğiz diye hep kendi kendimizi motive ediyorduk. Zaten Rıza hocanın takımları hep ligin ilk 6’sı içerisinde olur, bu bilinçle hazırlanıyorduk. Beynimizin bir köşesinde bu vardı. İlerleyen haftalarda seri galibiyetler geldiği zaman neden olmasın düşüncesine girdik. Çünkü öncelikle bizim inanmamız lazım, daha sonra taraftarımızı inandırmamız lazımdı. Öncelikle kendimiz inandık, seri galibiyetler yakaladık. ‘Neden olmasın’ sorusu akıllara geldi. Taraftarın, yönetimin ve kamuoyunun desteğini alınca bu denli bu düşünce oluştu. Aslında her şey birbiri arkasına sıralı geldi. Şu anda iyi bir avantaj yakaladık. Artık hedefimiz şampiyonluk. İkinci yarı çok zorlu geçecek. “

Göztepe maçını kazandıkları takdirde puan olarak da ligin ikinci yarısına avantajlı başlayacaklarını dile getiren Hakan Arslan, “Biz de bunu düşünüyoruz, bunu başarabiliriz. Daha önce Bursaspor başardı, biz de neden olmasın diye düşünüyoruz. Herkesin bir hedefi var. Milli takımda, büyük takımlarda ve yurt dışında oynamak isteyen oyuncularımız var. Bu da ister istemez başarıyı da yükseltiyor. Bu sezon üst sıralarda olacağımızdan eminim, şampiyonluk için bekleyip göreceğiz.” açıklamasında bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X