Bursaspor Divan Başkanı Sakder’den önemli aday açıklaması!

Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder genel kurul öncesinde flaş açıklamalarda bulundu… Sakder, “Bursaspor’u bundan sonrası için alıp üst liglere götürecek, güçlü bir başkana ihtiyacımız var. Buradaki en büyük konu hayal ürünü insanların çıkması. Büyükşehir Belediye Başkanımızla da görüşüyoruz” dedi.

Bursaspor Divan Başkanı Sakder’den önemli aday açıklaması!

Emre KURTBAY

TFF 3. Lig’e düşen Bursaspor’da 18-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulun, yeşil beyazlı kulübün en önemli kongrelerinden biri olması bekleniyor. Yıllardır süre gelen kötü yönetimlerin kurbanı olan 61 yıllık çınar yeşil beyazlı kulüp, güçlü yönetim ve güçlü takımla basamakları birer birer tırmanarak ait olduğu Süper Lig’e geri dönmek istiyor. Çok önemli genel kurul öncesinde Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, “Bursaspor’u bundan sonrası için alıp üst liglere götürecek, güçlü bir başkana ihtiyacımız var” dedi.

ALIP GÖTÜRECEK BAŞKAN LAZIM

OLAY’a açıklamalarda bulunan ve yeşil beyazlı kulübün düzlüğe çıkması için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olmak üzere birçok kişiyle görüş alışverişinde bulunduğunu aktaran Sakder, “Eski başkanlarla görüşmeye başladım. Onların da görüşünü alıyorum. Arkasından da detaylı açıklamaları yapacağız. Buradaki en büyük konu hayal ürünü insanların çıkması… Bursaspor’u bundan sonrası için alıp üst liglere götürecek, güçlü bir başkana ihtiyacımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımızla da görüşüyoruz. Onların da görüşünü alıyoruz” dedi.

DİVAN KURULU TOPLANACAK

Önümüzdeki günlerde Divan Kurulu’nu toplayarak kamuoyunu bilgilendirmek istediklerini dile getiren Sakder, “Tabii ki burada tek Büyükşehir Belediye Başkanı da değil… Ticaret Odası ve sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla da görüşmeler yapacağız. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili Divan Kurulu toplantısı düzenleme ve kamuoyunu bilgilendirme niyetimiz var. Bursaspor’umuzun düzlüğe çıkması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Yapılacak Divan Kurulu toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı ve Divan Kurulu Üyesi Mustafa Bozbey’in de katılıp önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X