Bursaspor Divan Kurulu’dan iki komisyon!

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, kurdukları iki komisyonu ve projelerini tanıttı…

Bursaspor Divan Kurulu’dan iki komisyon!

Başkan Galip Sakder, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bursaspor Yüksek Divan Yönetim Kurulu olarak son Genel Kurul öncesi ve sonrasında yaptığımız açıklamalarda Divan Kurulumuzun daha sağlıklı ve daha etkin çalışmalar içinde olacağı sözünü vermiştik.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren de verdiğimiz bu sözlerin arkasında durarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Tüzüğümüz gereği olan bazı kurulların oluşturulması için yaptığımız çalışmalar sonucunda Hukuk ve Mali Kurullarımızı belirledik.

Bursaspor Kulübü Divan Kurulunun değerli üyelerinin söz konusu konulardaki endişe ve beklentilerine daha sağlıklı cevap verebilmek amacı ile Bursaspor Divan Kurulu üyeleri arasında mesleklerinde başarılı olmuş , Bursaspor camiasında ve Bursa kamuoyunda söz sahibi olan değerli arkadaşlarımızla bu komitelerimizi oluşturduk.

Bursaspor Kulübümüzün geleceği açısından ve yapılacak olan olası Genel Kurullarda göreve talip olacak arkadaşların daha sağlıklı bilgilere ulaşabilme şansını elde edebilecekleri gibi bu kurullar Bursaspor’un mali ve hukuki konularında gerçekçi ve aydınlatıcı bilgilere sahip olacaklar ve gerekli açıklamaları yapacaklardır.

Yaptığımız görüşmeler sonucunda bizleri kırmayarak Hukuk ve Mali İşler Komitelerinde yer almaları konusundaki teklifimizi tereddütsüz kabul eden Bursaspor aşığı üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”

HUKUK İŞLERİ KOMİSYONU:

Av.Sabri Ersavaş

Av. Gökhan Tuzlacıoğlu

Av. Öztürk Yazıcı

MALİ İŞLER KOMİSYOMONU:

Şerif Arı Yeminli Mali Müşavir

Mümin Pekcan  (Yeminli Mali Müşavir)

İlyas Maden  (SMMM)

Servet Kuru  (SMMM)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X