Bursaspor Divan Kurulu’nun yeni başkanı İdris Sevinç

Bursaspor Kulübü’nde Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’na İdris Sevinç seçildi.

Bursaspor Divan Kurulu’nun yeni başkanı İdris Sevinç

Divan başkanlık kurulunun 7. olağan genel kurulu Kültürpark içindeki Sadabad Sarayı’nda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Kadri Şankaya’nın yeniden aday olmadığı genel kurulda, İdris Sevinç ve Burhan Vatan başkanlık için yarıştı.

Kulübün kurucu üyelerinden Cemal Dik, başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski başkanlar Kani Şen, Recep Günay, Fikret Üstenci, Levent Kızıl ve Ali Karasu’nun katıldığı genel kurulda, 260 üye hazır bulundu.

Levent Kızıl’ın geçici divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, 4 sandıkta kullanılan 258 oyun 130’unu alan İdris Sevinç, yeşil-beyazlı kulübün yeni divan başkanlık kurulu başkanı oldu. Diğer aday Burhan Vatan 127 oy alırken, 1 oy da geçersiz sayıldı.

Sevinç, genel kurulun ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, bu akşam kazanan tarafın Bursaspor camiası olduğunu söyledi.

Kendilerine oy veren üyelere teşekkür eden Sevinç, ”Bu seçimin kazanını hem İdris Sevinç hem de Burhan Vatan’dır. Yani camiadır. İnşallah bundan sonra Bursaspor’un daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden geleni yapacağımızı belirtirim. Hayırlara vesile olsun” dedi.

Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan: İdris Sevinç

Asil üyeler: Murat Gülez, Serdar Yazıcı, Haluk Sivri, Mümin Pekcan

Yedek üyeler: Ramiz Şentürk, Aydın Çoközler

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X