Bursaspor, Erciyesspor’u ağırlıyor

Spor Toto Süper Ligin 26’inci haftasında Bursaspor, yarın sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek.

Bursaspor, Erciyesspor’u ağırlıyor

Medicana Sivasspor deplasmanında aldığı 4-1’lik yenilgi sonrasında beşinci sıraya gerileyen Bursaspor, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u yenerek hem üst sıralara yükselebilmek, hem de 8 Nisan Çarşamba Gençlerbirliği ile Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı öncesinde moral kazanmak istiyor.

HAKEM M.KAMİL ABİTOĞLU

Bursaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu’nun yardımcılıklarını, Bülent Gökçü, Adil Sinem yapacak. Maçın dördüncü hakemi Erbay Aldemir. Karşılaşmanın ilave hakemleri ise Mustafa Öğretmenoğlu ve Serkan Ergün.

BURSASPOR EVİNDE ÜSTÜN

Bursaspor ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor, bugüne kadar, Türkiye Kupası, 1’inci Lig ve Süper Lig’de tam 21 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Bursaspor, 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Yeşil beyazlılar, evinde oynadığı 9 maçta ise rakibine üstünlük sağladı. 4 maçı kazanan Timsah, 3 maçta beraberlikle ayrılırken, iki maçı ise kaybetti. 

BURSASPOR 2 CEZALI 2 SAKAT VAR

Bursaspor’da Sivasspor maçının uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Şener Özbayraklı ve Şamil Çinaz cezalı oldukları için, Bekir Yılmaz ile Emre Taşdemir sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X