Erzurum kampına devam eden Bursaspor, buradaki ikinci antrenman maçında bugün, Trendyol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanacak mücadele saat 17.30’da başlayacak.
Karşılaşmanın canlı yayını olmayacak. Bursaspor, ilk antrenman maçında Paykan FC ile karşılaşmış ancak İran ekibinin art niyetli sert futbolu ve tahrikleri nedeniyle maçın 35. dakikasında, Başkan Enes Çelik’İn talimatıyla sahadan çekilmişti.
Kampta ekstra bir maç daha var
Bursaspor, Erzurum kampında tamamlanamayan Paykan FC maçı sonrası ekstra bir antrenman maçı daha yapma kararı aldı. Yeşil beyazlılar bugün Sarıyer ile oynandıktan sonra 5, 7 ve 8 Ağustos’ta 3 antrenman maçı daha oynayacak ve 9 Ağustos’ta kampa noktayı koyarak Bursa’ya dönecek.


Flipboard