Bursaspor, FC Ingolstadt ile golsüz berabere kaldı

Bursaspor, Avusturya kampının ikinci hazırlık maçında Alman ekiplerinden FC Ingolstadt ile oynadığı karşılaşmadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Bursaspor, FC Ingolstadt ile golsüz berabere kaldı

Sezon başı hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’nın Hall İn Troll bölgesinde sürdüren yeşil-beyazlı ekip, kampın ikinci karşılaşmasında Alman ekiplerinden FC Ingolstadt ile karşılaştı.

​Mücadelenin 38 ve 63. dakikalarında Alman ekibinde, Dario Farina ve Leipertz’in şutları direkten döndü. 82. dakikada Tomas Necid’in kaleye uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta top ağlarla buluştu ancak maçın hakemi yerinden kullanılmadığı gerekçesiyle golü iptal etti. İlkyarı ve ikinci yarıda farklı 11’ler sahaya süren Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, öğrencilerinin performanslarını görme şansı elde etti.

İLKYARIDA VE İKİNCİ YARIDA FARKLI 11’LER

 

Yeşil-beyazlılar, karşılaşmaya Harun Tekin, Barış Yardımcı, Titi, Ekong, Onur Atasayar, Merter Yüce, Sercan Yıldırım, Jorquera, Batalla, Stancu ve Kubilay Kanatsızkuş ilk 11’iyle başladı.

 

Teknik direktör Paul Le Guen, müsabakanın ikinci yarısında ise Muhammed Şengezer, Mert Örnek, İsmail Konuk, Rüştü Hanlı, Emirhan Aydoğan, Faty, Ozan Can, Furkan Soyalp, Sinan Bakış, John ve Necid 11’ini sahaya sürdü.

Yeşil-beyazlılar, kampın ilk gününde dün karşılaştığı İngiliz ekibi Leeds United’ı 3-0 mağlup etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X