Bursaspor Fernandao’yu alacak mı?

Yeniden yeşil beyazlı formayı giymek isteyen Brezilyalı futbolcunun önündeki tek engel yasaklı madde kullanması nedeniyle ceza alma ihtimali.

Bursaspor Fernandao’yu alacak mı?

Bursaspor’un eski golcüsü Jose Fernandao, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla yeşil beyazlı taraftarı heyecanlandırıyor.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’ye karşı attığı bir golü paylaşan Fernandao, bu kez de Galatasaray’a kaydettiği bir golün sevincini paylaştı. Brezilyalı oyuncuya, yeşil beyazlı taraftarlar da sevgi gösterisinde bulundu. Şu an kulüpsüz olan 34 yaşındaki oyuncu, Bursaspor’da 67 maça çıkarken 38 gol kaydedip, 12 asist yapmıştı.

DURUŞMASI VAR
Adı sürekli Bursaspor ile anılan ve yeşil beyazlı takıma gelmeye hazır olduğu belirtilen Fernandao’nun önünde ise büyük bir engel bulunuyor. Brezilya Serie B ekibi Goias’ta forma giydiği bir maçta yasaklı madde kullandığı tespit edilen golcü oyuncunun lisansı FIFA tarafından mart ayında askıya alınmış ve kulübüyle de sözleşmesi feshedilmişti.

Önümüzdeki hafta ilk duruşması görülecek olan Fernandao’nun ceza alıp almayacağı merakla bekleniyor. Brezilyalı golcüye FIFA’dan ceza çıkmaması durumunda Bursaspor’a gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İNTERNETTEN VİTAMİN ALMIŞ
Fernandao’nun eski kulübü olan Goias’ın başkanı Paulo Rogerio Pinheiro, mart ayında yaptığı açıklamada, “Fernandao’nun doping yaptığı tespit edildi. Yaptığı şey saçma. İnternetten vitamin alıp bize haber vermeden kullanmış. Fazla ceza almayacağını umuyorum” açıklamasında bulunmuştu. Fernandao, geçtiğimiz sezon Goias’ta 24 maça çıktı ve 10 kez ağları sarstı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X