Bursaspor fikstürden memnun

Hasan Doğan Spor Toto Süper Lig fikstürü bugün İstanbul Beykoz Riva Tesisleri’nde çekildi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam değerlendirmelerde bulundu.

Bursaspor fikstürden memnun

Başkan Recep Bölükbaşı Bursaspor TV’ye yaptığı açıklamada, ”Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Yeni sezonda hepimizin beklentiler var. Taraftarlarımızın beklentileri var. Onlara cevap verecek kadro oluşturmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezona oranla daha iyi kadro oluşturmak istiyoruz. Deplasmanda Trabzonspor ile başlamak güzel. Onlarla iyi ilişkilerimiz var. Süper kupa maçını Osmanlı Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağız Bu maçı kazanıp sezona kupa ile başlamak istiyoruz” dedi.

 

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Bölükbaşı şunları söyledi: 

 

“Kadromuzu yeni isimler Mert, Erdem, Sivok, Necid, Sedat Berisha ile güçlendirdik. Kiralık oyuncularımız döndü. Altyapıdan 11-12 oyuncu bizimle çalışıyor. Onlardan  1-2 arkadaşı Almanya kampına götürmek istiyoruz. Transferde iki oyuncu ile görüşmemiz sürüyor. Ceyirli Belfodil Cuma günü Bursa’ya gelecek. Babası, avukatı ve menajeriyle anlaştık. Josue tamam. Cuma veya cumartesi burada olacak. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacaklar. 1-2 futbolcu ile görüşmelerimiz var. Önümüzdeki hafta her şey bitmiş olur. ener kendi talebiyle gitti. Fernandao bizimle olmak istemedi. Mevcut kadroyu bozmadık.”

 

KOCAMAN: HAYIRLI OLSUN

 

Fikstür çekimine katılan Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu, Necmettin Kocaman, “Fikstüre baktığımızda iyi görünüyor. Ancak bizlerin ve taraftarlarımızın beklentileri büyük. Yönetim olarak iyi bir kadro yapacağız. Her maçımızı kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımız her şeyin iyisine layık” dedi.

 

SAĞLAM ÖNCELİKLİ HEDEF SÜPER KUPA 

 

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2015-2016 Hasan Doğan Süper Ligi’nin fikstür çekimini değerlendirdi. Sağlam fikstür çekimi hakkında şu açıklamalarda bulundu: 

 

“Fikstür çekiminden sonra içeride, dışarıda oynamayı çok avantaj veya dezavantaj olarak değerlendiren bir yapım yok. Çok kolay gibi görünen fikstürler, dezavantaja dönüşebiliyor. Zor gibi görünen fikstürü ise iyi geçirdiğiniz zaman gelecek adına size avantaj sağlıyor. Trabzonspor maçından bir hafta evvel Galatasaray ile Süper Kupa maçın karşı karşıya geleceğiz. Bizim için güzel bir hazırlık maçı olacak. Tabii ki Süper Kupa maçının ayrı bir yeri var. Amacımız önce Galatasaray’ı yenip, kupayı müzemize götürmek ve kupanın vermiş olduğu moralle de Trabzon’da lige iyi başlamak istiyoruz. Fikstürümüz Türk futboluna ve Bursaspor’a hayırlı olmasını diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X