Bursaspor, Galatasaray’a hazırlanıyor

Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla cumartesi günü Süper Kupa’da karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor, Galatasaray’a hazırlanıyor

Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenman öncesi Sağlam, oyuncularını orta sahada toplayarak bir konuşma yaptı. Ardından geçilen antrenmanda Lekhwiya maçında ilk 11’de başlayan oyuncular ısınma hareketleri yaptı. Diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Çek golcü Tomas Necid katılmadı. Necid’in Galatasaray maçında oynayamayacağı öğrenildi.

BALIKESİRSPOR İLE PAZARTESİ GÜNÜ HAZIRLIK MAÇI

Öte yandan yeşil-beyazlı takım Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinin ardından pazartesi günü Balıkesir’e giderek, Balıkesirspor’un sezon açılışına katılacak. Pazartesi günü 19.00’da Balıkesirspor ile bir hazırlık maçı yapacak olan yeşil-beyazlı takım ardından Bursa’ya dönecek.

Bursaspor, yarın basına kapalı gerçekleştireceği antrenman ile Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X