Bursaspor gol yağdırdı: 5-0

Yeşil beyazlılar, Türkiye Şampiyonası’ndaki ilk maçında Gaziantepspor’u Taiwo (2), Yusuf Abdullah Muhammed, Errad Şekerci ve Talha’nın golleriyle çok rahat geçti.

Bursaspor gol yağdırdı: 5-0

Bursaspor U19 Takımı Antalya’da start alan BÖlgesel Gelişim Ligleri Türkiye finallerinde B Grubu’ndaki ilk sınavında Gaziantepspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. 

Antalya Wow Topkapı Palace Otelin sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Bursaspor oldu. Sağlı sollu ataklarla Gaziantepspor kalesini abluka altına alan yeşil beyazlılar, 25. dakikada Yusuf Abdullah Muhammed ile 1-0 öne geçti. Timsahlar 44. dakikada da Abdulrahman Taiwo’nun golüyle devreyi 2-0 önde tamamladı.

İkinci fark geldi

İkinci yarıda da ataklarını sıklaştıran ve farka gitmek isteyen yeşil beyazlılar, 52. dakikada Abdulrahman Taiwo ile skoru 3-0’a getirdi. Bursaspor 71. dakikada Errad Şekerci’nin golüyle Gaziantepspor karşısında 4-0’lık üstünlüğe geçti. Karşılaşmada son sözü 90. dakikada Talha Türker söyledi: 

5-0. Yeşil beyazlılar, bugün saat 17.00’de Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Bursaspor gruptaki son maçını ise pazar günü saat 17.00’de Amed Sportif ile oynayacak. Gruplarını lider bitiren takımlar, 9 Mayıs Salı günü Türkiye Şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X