Bursaspor görücüye çıktı! Afyon’daki ilk maçta neler oldu?

Bursaspor, Suudi Arabistan takımı Al Tai ile oynadığı ilk hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı.

Bursaspor görücüye çıktı! Afyon’daki ilk maçta neler oldu?

Afyon kampına devam eden Bursaspor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını oynadı.

Yeşil beyazlılar, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Tai ile 0-0 berabere kalırken, ilk kez görücüye çıktı…

Teknik Direktör Tahsin Tam, karşılaşmada 21 oyuncuya şans verirken, sadece kaleci Deniz Aydın 90 dakikayı tamamladı…

Yeşil beyazlı futbolcuların performansı dikkat çekti… Özellikle ikinci yarıda önemli fırsatlar yakalayan ve bir topu da direkten dönen Bursaspor’da futbolcular gelecek adına umut verdi…

Gergin anlar

Bursaspor ile Al-Tai arasında oynanan hazırlık maçında sinirler zaman zaman gerildi. Hazırlık karşılaşması olmasına rağmen oldukça sert oynayan Arap takımının oyuncularına karşı Bursasporlu futbolcular sinirlenirken bu durumdan dolayı herhangi bir sakatlığın yaşanmaması günün en sevindiren gelişmesi oldu.

Yeni 10 numara Cenk Şahin

Bursaspor’da 10 numaranın yeni sahibi belli oldu. Yeşil beyazlılarda takım kaptanlığı görevine getirilen Enver Cenk Şahin, yeni sezonda 10 numaralı formayı terletecek. Geçen sezon Bursaspor’da 10 numarayı Reagy Ofosu giymişti. Diğer yandan 16 numaralı formayı Eren Güler’in giymesi de dikkat çekti.

Tahsin Tam’a çiçek

Hazırlık maçını takip etmek için Afyon Zafer Stadı’naki yerini alan Bursasporlu taraftarlar, maç öncesinde Teknik Direktör Tahsin Tam’a çiçek takdim etti. Yeşil beyazlı taraftarlar, yeni sezon öncesinde Tam’a ve takıma başarı dilediler.

Taraftarlar yalnız bırakmadı

Bursaspor’un Al-Tai ile oynadığı hazırlık maçını Bursasporlu taraftarlar da yerinden takip etti. Afyon Zafer Stadı’nda oynanan maçta tezahüratlarıyla Bursasporlu futbolculara destek veren 30’a yakın yeşil beyazlı taraftar, maç öncesinde genç oyuncuları bağrına bastı.

İkinci prova pazartesi

İlk hazırlık maçını Al-Tai ile yapan Bursaspor, ikinci provasında 3. Lig 3. Grup takımlarından 68 Aksaray Belediyespor ile pazartesi günü karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati henüz netlik kazanmadı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X