Emre KURTBAY
Transfer çalışmalarını sürdüren ve şu ana kadar Ertuğrul Ersoy, Sertaç Çam, Ertuğrul İdris Furat, Taha Batuhan Yayıkcı ve Alperen Babacan’ı kadrosuna katan Bursaspor’da forvete yapılacak takviye de merak ediliyor.
Birçok isimle temasta olan yeşil beyazlı yönetim, sezonu 68 Aksarayspor’da tamamlayan golcü İbrahim Yılmaz’ın transferinden olumlu sonuç alamadı.
GEÇEN SEZON DA GÜNDEME GELDİ
31 yaşındaki futbolcuyla masaya oturan Bursaspor kurmaylarının, görüşmelerde bir noktadan sonra transferden vazgeçtiği öğrenildi. Geçen sezonun başında da deneyimli forvetle imza aşamasına gelen yeşil beyazlılarda transfer noktalanmamış ve İbrahim Yılmaz Aksaray temsilcisiyle sözleşme imzalamıştı. Deneyimli oyuncu sezonu 32 maçta 13 gol ve 7 asistle tamamladı.