‘Bursaspor gözbebeğimiz’

Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, yeşil beyazlı yönetimi ağırladı. Ali Ay ve yönetimini, kulübü düzlüğe çıkarma adına yaptıkları işlerden dolayı kutlayan Çağlar, “Takımımızdan da ligde önemli başarılar bekliyoruz” dedi.

‘Bursaspor gözbebeğimiz’

Bursaspor’un efsane başkanlarından Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, yeşil beyazlı takımdan bu sezon büyük başarılar beklediğini söyledi.

İstanbul’da oynanan Trabzonspor maçı öncesi Bursaspor Başkanı Ali Ay, 2. Başkan Ali Ademoğlu ve Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Çolak’ı ağırlayan Çağlar, “Bursaspor bizim gözbebeğimiz. Her zaman iyi olmasını, camiayı sevindirmesini arzu ediyoruz. Ali başkan da gerçekten ciddi işler yapıyor.Kulübün mali yapısı düzeliyor.Başkanımızı ve yönetimini kutluyorum” dedi.

“BAŞLANGIÇ ÖNEMLİ”

Yönetimden takım hakkında da bilgi alan Cavit Çağlar, “Hamza Hamzaoğlu kendini ispat etmiş bir teknik adam. Yeni transferlerin de takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ligde başlangıçlar önemlidir. Adanaspor’u yenip sezona moralli başlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

Bursaspor Başkanı Ali Ay da, Çağlar’a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

“YOL GÖSTERİCİ OLUYOR”

“Öncelikle, sayın bakanımıza Rusya ile olan ilişkilerin düzelmesinde oynadığı önemli rol nedeniyle bu ülkenin bir ferdi olarak minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Kendisiyle Bursaspor’la ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Bakanımızın görüşleri bizler için yol gösterici oluyor. Bursaspor’un ve bizlerin her zaman yanında bunu fazlasıyla hissediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X