‘Bursaspor güçlü ama kaybetmemeliyiz’

Zorlu maça 24 saat kala Alanyaspor kampına girdik, Hüseyin Kalpar’la görüştük. Ligin yeni takımının tecrübeli teknik adamı Hüseyin Kalpar, “Bursaspor maçı kolay geçmeyecek fakat bizim de lige tutunmamız için kazanmamız gerekiyor” dedi.

‘Bursaspor güçlü ama kaybetmemeliyiz’

Bursaspor’un bugün ligin yeni takımlarından Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi OLAY Spor olarak rakibin nabzını tuttuk… Karşılaşmaya 24 saat kala Alanyaspor’un kampına girerek, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’la bir araya geldik… 2004-2005 sezonunda Bursaspor Lig A’dayken yeşil beyazlı takımı çalıştıran Kalpar, önce Bursa’daki dostlarını sorarak konuşmasına başladı…

YENİ TAKIMIZ

O dönem ki başkan Erkan Körüstan, yöneticiler Ayhan Barışıcı ve Alpay Şar’la hala görüştüğünü ve Bursaspor’da geçirdiği günleri unutmadığını ifade eden Hüseyin Hoca, bugünkü maçla ilgili de şunları söyledi: “Biz yeni bir takımız. Tam randımanlı gittiğimizi söylersek doğru olmaz. Lige alışmaya çalışıyoruz. Tabii, yeni olmamıza rağmen bizi umutlandıran önemli sonuçlar da aldık.”

BÜYÜK KULÜP

“Bursaspor bize göre çok büyük bir kulüp. Gücünü biliyoruz. Yaşadığı şampiyonluk çok şeyler katmış. Batalla, Sercan ve Necid bugün yokmuş ama bizim için fark etmez… Benim böyle takıntılarım yok. Önemli olan biz takım olarak ne yapabiliyoruz. Maç zor olacak ama sahaya her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Özellikle kendi sahamıozda puan kaybı yaşamak istemiyoruz.”

SORUNUMUZ YOK

“Geçen hafta Fenerbahçe karşısında aldığımız puanın değer kazanması için de Bursaspor’u yenmeliyiz. Şu an herhangi bir sorunumuz yok. Kampa girdik. Maç saatini bekliyoruz.” Alanya’nın henüz futbol şehri olmadığını ancak o yönde ilerlediğini kaydeden Hüseyin Kalpar, “Bu sezon ligde kalırsak ki, kalacağımızı düşünüyorum önümüzdeki sezondan itibaren kurumsallık ve tesisleşme hamleleri yapmalıyız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X