Bursaspor hayata döndü… 4 maç sonra gelen mutluluk…

Ligde evinde en son 22. haftada Adana Demirspor’u 2-1’le geçen Bursaspor, aynı şehrin diğer takımı Adanaspor karşısında tek golle gülerken, 4 maç sonra Büyükşehir Belediye Stadı’nda 3 puana ulaştı.

Bursaspor hayata döndü… 4 maç sonra gelen mutluluk…

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından Türkiye’de de futbola 3 aylık ara verilirken, bu ertelemenin hemen sonrasında Keçiörengücü’ne yenilerek zirve yarışında büyük darbe alan Bursaspor, evinde Adanaspor’u mağlup ederek adeta yara sardı ve yarışa yeniden tutundu. Yeşil beyazlılar, düşme hattında yer alan rakibi karşısında yeni teknik direktörü İrfan Buz yönetiminde çıkarken, tek gollü de olsa alınan galibiyet camiada keyifleri yerine getirdi.

HASRETE SON VERDİ
Yeniden ait olduğu Süper Lig’e dönmenin planlarını yapan Bursaspor, Adanaspor karşısında aldığı sonuçla evindeki galibiyet hasretini de dindirdi. Akdeniz ekibiyle yaptığı maça kadar ligde oynadığı son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen yeşil beyazlılar, hem bu kötü gidişe “dur” dedi hem de evindeki galibiyet özlemine son verdi.

İLAÇ GİBİ GELDİ
Timsah, ligde sahasında oynadığı son 3 maçta da 1 puana razı olurken, Adanaspor galibiyeti ilaç gibi geldi. Bursaspor, evinde en son 22. haftada Adana Demirspor’u 2-1’lik skorla geçerken, Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki galibiyet hasretinin yine bir diğer Adana ekibi karşısında sonlanması da ilginç bir tesadüf oldu. Yeşil beyazlılar, ligde sahasında oynadığı son 3 maçta Altay’la 2-2, İstanbulspor ve Boluspor’la 1-1 berabere kalmıştı.

Kötü gidişe
“dur” dedi
Bursaspor, evinde oynadığı son 3 maçtan beraberlikle ayrılmasının yanı sıra son 7 haftada da sadece 1 galibiyet alabilmişti. Yeşil beyazlılar, oynadığı son 7 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi alırken, diğer 4 maçı ise 1 puanla tamamlamıştı. 22. haftada aldığı Adana Demirspor galibiyetinin ardından düşüşe geçen ve zirve yolunda bir türlü toparlanamayan Timsah, Adanaspor karşısında kendine geldi. Zayıf rakibini tek golle geçmeyi başaran geride kalan 7 haftada deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve son olarak yine dış sahada Keçiörengücü’ne mağlup olurken, sadece konuk olduğu Ekol Hastanesi Balıkesirspor’u 3-1’le geçmeyi başarmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X