Bursaspor hedef büyütüyor! Birleşme olur mu?

Olay Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Hasan Ali Çavuş, Frutti Extra Bursaspor ile gittiği İtalya’daki büyük final gözlemlerini ve kulis bilgilerini paylaştı…

Bursaspor hedef büyütüyor! Birleşme olur mu?

Çavuş, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Frutti Extra Bursaspor, Avrupa basketbolunun iki numaralı kupası 7Days EuroCup’ta tarih yazdı.

İtalya’daki finalde kupa kaybedilse de Bursa, şehrin köklü markası ve Türk basketbolu çok şey kazandı.

Türk futbolunun ve Bursaspor’un tel tel döküldüğü bir dönemde henüz daha 8 yıllık mazisi olmasına rağmen, Yeşil Beyazlılar’ın potadaki temsilcisi sınırları aşarak Avrupa’yı salladı.

Frutti Extra Bursaspor, 7Days EuroCup’ta zorlu rakiplerini, hem de kendi sahaları ve seyircilerinin önünde tek tek elemesinin ardından final için gittiği İtalya’da Avrupa’nın gündemine oturdu.

Gazeteler, televizyonlar Potanın Timsahları’nı ve bir peri masalına dönüşen başarı hikâyelerini konuştu.

‘HEDEF BÜYÜYOR’ MÜJDESİ…

Büyük başarının sürdürülebilir olup olmayacağı akıllara gelirken, uçakta şahitlik ettiğimiz görüşme geleceğe dair büyük umut oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanına gelen takımın sponsoru Uludağ İçecek’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, ileriye yönelik tüm planların yapıldığını, koç ve takımdaki önemli üç oyuncu ile şimdiden anlaşıldığını söyledi, yeni bütçe müjdesi verdi ve Başkan Aktaş’tan ileriye yönelik planlar için randevu talep etti.

Kızıl, önemli rakamları da aktardı.

Final maçında rakibin bir bileti ortalama 70 eurodan satarak, 700 bin euro civarında gelir elde ettiğini söyledi.

Frutti Extra Bursaspor’un da bilet fiyatını 10 dolarlar düzeyine yükseltmesi gerektiğini anlattı. Ayrıca Bursaspor’un yanı sıra Uludağ İçecek’in de reklam noktasında bu başarıdan fazlasıyla payını aldığını ifade etti ve ekledi:

“Daha güzel günler bizi bekliyor.”

TOFAŞ’LA BİRLEŞME OLUR MU…

Dönüş yolunda uçakta dillendirilen konulardan biri, Frutti Extra Bursaspor ile Bursa’da basketbolun köklü kulübü Tofaş’ın birleşmesiydi. Kulisi aşan bu bilgiye Koç ailesi ne der bilinmez ama konunun Ali Koç’un kulağına fısıldandığını öğrendik.

Olay Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Hasan Ali Çavuş’un yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X