‘Bursaspor hepimizi şaşırttı’

Olay Spor’a konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk 10 haftanın falına baktı.

‘Bursaspor hepimizi şaşırttı’

“Yeşil beyazlılar’dan bu çıkışı beklemiyordum” diyen Rıza Hoca “Bu sezon maliyetleri epey düşürdüler ve şuan iyi durumdalar. Kötü oynarken kazanmak önemlidir ve Bursaspor birkaç maçta bunu başardı” şeklinde konuştu. 

Spor Toto Süper Lig’de ilk 10 hafta birbirinden çekişmeli maçlara sahne olurken, Bursaspor bu süreçte ligin flaş takımı oldu. Olay Spor için ilk 10 haftanın fotoğrafını çeken Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise yeşil beyazlı takımın yakaladığı çıkışın önemine dikkat çekti. İlk olarak zirve yarışı için konuşan tecrübeli teknik adam, “Başakşehir’in istikrarlı bir gidişi var. Yıllardır aynı çizgiyi koruyorlar. Bu sezon çok daha iyi işler yapabilirler” dedi. Hesap yapmanın şuan için erken olduğunu ifade eden Çalımbay şöyle konuştu:

BU ÇIKIŞI BEKLEMİYORDUM

“Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursaspor bu yarışın içersinde olacaktır. Konyaspor ve her ne kadar tam olarak istediği sonuçları alamasa da Osmanlıspor’u da yabana atmamak lazım. Bursaspor hepimizi şaşırttı. Çünkü geçen sezon epey sıkıntı yaşamışlardı. Bu çıkışı onlardan beklemiyordum. Bu sezon maliyetleri epey düşürdüler ve şuan iyi durumdalar. Kötü oynarken kazanmak önemlidir ve Bursaspor birkaç maçta bunu başardı.”

KIRAN KIRANA GEÇECEK

Genel olarak ligi de değerlendiren Rıza Hoca, “Şuan için net yorum yapmak yanlış olur. Takımlar arasındaki puan farkları yok denecek kadar az. Biz son iki maçımızı kazandık ve biraz olsun rahat bir nefes aldık. 3 maç üst üste kazanan takımlar kendini bir anda üst sıralarda bulabiliyor. Her takım, her takımı da yenebiliyor. Ligin ikinci yarısı çok daha zor geçecektir. Kıran kırana maçlar olacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X