Bursaspor her şeye layık

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimi, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı ziyaret etti.

Bursaspor her şeye layık

Çağlar, Demirören ve Gümüşdağ, Timsah Arena’nın Bursa’ya hayırlı olmasını dilerken, Bursaspor’dan da önemli başarılar, şampiyonluklar beklediklerini dile getirdiler.   

Bursa dün çok önemli isimlere ev sahipliği yaptı… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra bir çok bakan ile Türk futbolunu yönetenler adeta Bursa’ya akın etti… Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yöneticiler Mustafa Çağlar, Servet Yardımcı, Hüsnü Güreli, Alaattin Aykaç, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Bursa’da önce Devlet Eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’ı ziyaret etti. 

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Konuklarını Yeşim Tekstil’de CEO Şenol Şankaya’yla birlikte ağırlayan Çağlar, ‘Bursa için tarihi bir gün. Bizim de önemli konuklarımız var. 50 sene önce yapılan bir stadın ardından daha kaliteli bir stadyum Bursa’ya Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından kazandırıldı. Bu stat Bursa’ya her bakımdan büyük bir değer katıyor. Hele Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla daha da güzel oldu. İnşallah Bursaspor’da güzel sonuçlar almaya başlar ve her maç 44 bin kişiye ev sahipliği yapar’ diye konuştu.

ŞAMPİYONLUKLAR GELMELİ

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Çağlar’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, ‘Hem Türk futbolu adına hem de Bursa adına çok önemli bir gün. Ben öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bursaspor ve Bursa için harika bir stadyum oldu. Bursasporumuzun da bu stadyumla beraber artık şampiyonluğunu 1’den 10’lara çıkarması gerektiğine inanıyorum. İnşallah bu camia bunu da başarır’ dedi. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ da şunları söyledi:

BÜYÜK BAŞARILAR BEKLİYORUZ

‘Bursamız’a böyle güzel bir eser kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Gençlik Spor Bakanlığına çok teşekkür ederiz. Türk futbolu için çok önemli bir stadyum. Fatih Terim Stadı’nı yaparken ben bu projeyi görmüş ve inceletmiştim. Büyük bir camiası ve büyük bir taraftarı olan Bursa’ya böyle bir stat kazandırıldığı için çok mutluyuz. Ben zaten Bursalıyım. Zafer mahallesinde büyüdüm o yüzden Bursa’nın yeri her zaman bende ayrıdır. Her şeye layık olan bu camia, bu statta çok daha büyük başarılara imza atar.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X