Bursaspor için her şey bitti mi yoksa bir ihtimal daha var mı?

Kırklareli maçından mağlubiyetle ayrılan Bursaspor adım adım 3. Lig’e gidiyor… Ligde kalma umutlarını neredeyse tüketen Bursaspor’un mucizeyi gerçekleştirme adına kalan 6 maçın tamamını kazanmasının yanı sıra rakiplerinin de kaybetmesi gerekiyor.

Bursaspor için her şey bitti mi yoksa bir ihtimal daha var mı?

Emre KURTBAY

Hem sportif hem de ekonomik olarak tarihinin en zor günlerini geçiren Bursaspor, evinde aldığı 2-0’lık Kırklarelispor yenilgisiyle TFF 2. Lig’e de veda etmenin sınırına geldi. Bu sezon Beyaz Grup’ta 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet alan, 3 puanı da Recep Günay yönetimi döneminde silinen yeşil beyazlılar, 20 puanla 18. basamakta yer alırken, umutlarını da neredeyse tüketti.

UMUTLAR TÜKENDİ

Kırklareli maçı öncesinde oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan toplayarak ‘acaba mı?’ dedirten Bursaspor, aldığı yenilgiyle yeniden umutsuzluğa kapılmasına neden oldu. Timsah’ın mucizenin de ötesini gerçekleştirebilmesi ve ateş hattından kurtulup ligde kalması için kalan 6 maçın tamamını kazanmasının yanı sıra rakiplerinin de üst üste kaybetmesi gerekiyor.

6 MAÇ KALDI

Pazar günü yapılacak yerel seçimler nedeniyle Zonguldak Kömürspor ile 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda karşı karşıya gelecek Bursaspor, bu maçın ardından 7 Nisan Pazar günü 1461 Trabzon’u ağırlayacak. Yeşil beyazlılar, Esenler Erokspor (D), Hes İlaç Afyonspor (İ), Diyarbekirspor (D) ve Vanspor Futbol Kulübü (İ) maçlarıyla lige nokta koyacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X