Bursaspor için en hazin gün! 1.Lig’deki son maçında kimler oynayacak?

Bursaspor, Menemenspor ile oynayacağı sezonun son maçına altyapı oyuncularıyla çıkıyor… Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Ankara Bölgesi B Klasmanı hakemi Gürcan Hasova yönetecek.

Bursaspor için en hazin gün! 1.Lig’deki son maçında kimler oynayacak?

Geçen hafta deplasmanda RH Bandırmaspor’a 4-2 mağlup ederek tarihinde ilk kez TFF 2.Lig’e düşmenin şokunu yaşayan Bursaspor bu akşam sezonun son maçına çıkıyor…

Yeşil beyazlılar, kendisiyle aynı kaderi paylaşan N.Menemenspor’u konuk edecek. Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Ankara Bölgesi B Klasmanı hakemi Gürcan Hasova yönetecek. Hasova’nın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Safa Yılmaz olacak.

HEPSİ ALTYAPI ÜRÜNÜ
41 puanla 18. basamakla yer alan Bursaspor, 38 puana sahip N.Menemenspor ile oynayacağı formalite maçına altyapı patentli oyuncularıyla çıkacak. Bandımaspor maçının ardından başta yabancı futbolcuları olmak üzere bir çok as oyuncusu şehre dönmeyen yeşil beyazlı takım bu akşamki mücadele için Vakıfköy’den yaptığı takviyelerle kadro oluşturdu.

Bu maçla birlikte sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Mustafa Er, Berat Altındiş, Eren Güler, Vefa Temel, Tuğbey Akgün, Ramazan Keskin ile birlikte U19 ve U17’den gelen isimleri sahaya sürecek. Sakatlığı bulunan Furkan Emre Ünver’in durumu bugün netlik kazanacak.

19.00/beIN MAX 2-TRT SPOR

Bilet satışı sürüyor

Bursaspor’un Spor Toto 1. Lig’de oynayacağı son maçın bilet satışı devam ediyor. Son haftalarda olduğu gibi sabit tutulan bilet fiyatları şu şekilde: Güney ve Kuzey Kale Arkaları: 5 TL, Doğu Üst Tribünü: 10 TL, Doğu Alt Tribünü: 15 TL, Batı Alt Tribünü: 50 TL, VIP 1. Balkon Tribünü: 100 TL, 1963 Tribünü: 150 TL.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X