Bursaspor için en kritik gün! Var mısın yok musun?

Ateş hattına kadar gerileyen Bursaspor bugün BB Erzurum ile kritik bir 90 dakikaya çıkıyor… Ligde 5 maçtır galibiyete hasret kalan yeşil beyazlılar, Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da oynayacağı maçı kazanarak moral bulmak istiyor…

Bursaspor için en kritik gün! Var mısın yok musun?

Spor Toto 1. Lig’de hayal kırıklığı yaratan takımların başında gelen Bursaspor, 21. hafta mücadelesinde bu akşam taraftarının önünde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak.

Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da başlayacak kritik 90 dakikayı Antalya bölgesi A klasman hakemi Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Ali Can Alp ve Suat Güz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Veli Karakaya olacak. Murat Erdoğan yönetiminde daha önce iki maça çıkan Bursaspor, geçen sezon ligde Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup etmiş, 2019-2020 sezonunda ise Türkiye Kupası maçında BB Erzurumspor’a deplasmanda 4-2 kaybetmişti.

ÇIKIŞ BAŞLAMALI
Ligin 15. haftasında, 5 Aralık’ta deplasmanda A.Denizlispor’u 3-1 mağlup ettikten sonra oynadığı 5 maçtan 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle ayrılarak 19 puanla 17. sıraya kadar gerileyen yeşil beyazlılar bu akşamki karşılaşmayı kazanıp hem moral bulmak, hem de çıkış başlatmak istiyor. Teknik Direktör Tamer Tuna’nın özelllikle oyuncu seçimleri merak ediliyor. Bursaspor’da kırmızı kart cezalısı Taha Altıkardeş ile birlikte sakatlıkları henüz geçmeyen Cristobal Juorquerna ve Ramazan Keskin dışında eksik bulunmuyor. Son 5 maçından 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek zirve yarışına ortak olan BB Erzurum maçında Bursaspor’un en büyük kozu taraftarı olacak.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Bitci Timsah Park
HAKEMLER: Murat Erdoğan, Ali Can Alp, Suat Güz

4. HAKEM: Veli Karakaya

BİLETLER: 1963 Tribünü: 250 TL, VIP 1. Balkon Tribün: 200 TL, Batı Alt Tribün: 150 TL, Doğu Alt Tribünü: 50 TL, Doğu Üst Tribünü: 30 TL, Güney Kale Arkası Tribünü: 20 TL, Kuzey Kale Arkası Tribünü: 20 TL

HAVA: Parçalı bulutlu 2 derece

19.00/beIN MAX 1-TRT SPOR

EKSİKLER: Taha Altıkardeş, Cristobal Jorquera, Ramazan Keskin

EKSİKLER: Aykut Demir, Martin Hasek, Aly Malle, Mustafa Akbaş, Gökhan Kardeş

BURSASPOR
35 Erhan Erentürk
29 Mert Yılmaz
33 Nicolas Zalazar
31 Luka Capan
30 Mehmet Erdem Uğurlu
26 Kubilay Sönmez
36 Burak Altıparmak
80 İsmail Yüksek
7 Namık Alaskarov
70 Massimo Bruno
18 Tim Matavz

Teknik Direktör: Tamer Tuna

BB ERZURUMSPOR
29 Jakub Szumski
35 Orhan Ovacıklı
22 Mustafa Yumlu
5 Batuhan Artarslan
53 Mucahit Albayrak
55 Estrella
20 Gökhan Alsan
8 Süleyman Koç
14 Alican Özfesli
11 Arvydas Novikovas
25 Aaron Olanare

Teknik Direktör: Erkan Sözeri

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X