Bursaspor için hüngür hüngür ağladı; ‘Ne parası ne pulu’

Teknik Direktör Ümit Şengül, “Ben hayatımda üç kere ağladım. Üçü de Bursaspor içindir. Bursaspor bizim için sevda. Kulübümüzün geleceğini kurtarma adına geldik” dedi.

Bursaspor için hüngür hüngür ağladı; ‘Ne parası ne pulu’

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül, Furano YouTube kanalında yayımlanan Bursaspor belgesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şengül, hayatında üç kez ağladığını ve bu ağlamalarının Bursaspor için olduğunu söyledi. Yeşil beyazlı takımı ayakta tutma ve geleceğini kurtarma adına Bursaspor’a geldiğini belirten Şengül para için takımın başına geçmediğini aktarırken, bu kulübün kendisi için bir sevda olduğunu kaydetti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Konuştuğu sırada gözyaşlarını tutamayan Şengül, “Ben hayatımda üç kere ağladım. Üçü de Bursaspor içindir. Bursaspor bizim için sevda. Yani ne parası ne pulu. Bu işi profesyonel yapıyorum ama buraya para pul için gelmedim. Bu takımı ayakta tutalım diye geldik. Düşebiliriz belki ama düştüğümüzde de bu takımın oyuncularının buradan ayrılmaması adına, tekrar yukarıya çıkabilme adına, Bursaspor’un geleceğini kurtarma adına geldik” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X