Bursaspor için kader anı! O isim ilk peşinde…

Ligde zor günler geçiren Bursaspor bugün İstanbul’da Eyüpspor karşısında galibiyet peşinde… Yeşil beyazlıların Eyüp Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak zorlu mücadelesini İzmir bölgesi A klasman hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Bursaspor için kader anı! O isim ilk peşinde…

Spor Toto 1. Lig’de oynadığı 20 maçta topladığı 20 puanla düşme hattında yer alan Bursaspor bugün İstanbul’da Eyüpspor’un konuğu olacak. Eyüp Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak 22. hafta mücadelesini İzmir bölgesi A klasman hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Murat Temel ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fatih Tokail olacak. Direnç Tonusluoğlu, 11 Aralık’ta Bursa’da oynanan ve 1-1 sona eren Bursaspor-Manisa FK maçında da düdük çalmıştı.

TUNA İLK PEŞİNDE

Ligde son 6 maçında galibiyete hasret kalan yeşil beyazlılar zirve mücadelesi veren rakibi karşısında 3 puana ulaşmak istiyor. Bursaspor’da kırmızı kartk cezalısı Taha Altıkardeş, 4 sarı kart cezalısı İsmail Yüksek ile sakatlıkları bulunan Luka Capan ve Ramazan Keskin forma giyemeyecek. BB Erzurum maçında sakatlanan Massimo Bruno’nun durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Teknik Direktör Tamer Tuna, Bursaspor kariyerindeki ilk galibiyetini bu akşamki mücadeleye almanın planlarını hazırladı. Zirve hesapları yapan ve 5 maçtır kaybetmeyen Eyüpspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

4 tanıdık isim var

Bursaspor’un bugünkü rakibi Eyüpspor’da daha önce yeşil beyazlı formayı giyen 4 oyuncu bulunuyor. 2 sezon önce Bursaspor’un kalesinde görev yapan Çağlar Şahin Akbaba ve Emrullah Şalk ile birlikte Süper Lig kadrosunda yer alan Bekir Yılmaz ve Bogdan Stancu bugünkü maçta bir kez daha rakip olacaklar.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Eyüp

HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu, Murat Temel, Emir Eray Eyisoy

4. HAKEM: Fatih Tokail

BİLETLER: 1. kategori 15, 2. kategori 5 TL

19.00/beIN MAX 1-TRT SPOR

 EYÜPSPOR 
15 Emrullah Şalk
93 Strahil Popov
4 Yalçın Kılınç
5 Teddy Mezague
53 Bülent Uzun
6 Mikail Okyar
23 Timur Temeltaş
88 Bekir Yılmaz
90 Caner Hüseyin Bağ
70 Mete Kaan Demir
9 Umut Bulut

Teknik Direktör: Zafer Turan

EKSİKLER: –

 BURSASPOR 
35 Erhan Erentürk
29 Mert Yılmaz
23 Furkan Emre Ünver
33 Nicolas Zalazar
3 Onur Atasayar
26 Kubilay Sönmez
36 Burak Altıparmak
19 Kerem Şen
7 Namık Alaskarov
14 Hasan Ayaroğlu
18 Tim Matavz

Teknik Direktör: Tamer Tuna

EKSİKLER: Taha Altıkardeş, İsmail Yüksek, Luka Capan, Ramazan Keskin

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X