Bursaspor için kırılma anı!

Bursaspor, 3 maçlık galibiyet hasretine A.Denizlispor deplasmanında son vermek istiyor. Yeşil beyazlıların Denizli Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak zorlu mücadelesini Onur Özütoprak yönetecek. Özcan Bizati ve tabeleri Ege’den 3 puan çıkarmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Bursaspor için kırılma anı!

Spor Toto 1.Lig’de sıkıntılı günler geçiren Bursaspor, 15. hafta mücadelesinde bugün Altaş Denizlispor deplasmanında galibiyet arayacak. Denizli Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak kritik karşılaşmayı İstanbul Bölgesi A Klasmanı hakemi Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcıları Sezgin Çınar ve Cem Özbay yapacak. Maçın 4. hakemi ise Safa Yılmaz olacak. Bursaspor, Onur Özütoprak yönetiminde bu sezon Adanaspor ile 1-1 berabere kalırken, Ankara Keçiörengücü’nü 2-0 mağlup etmişti.

LUKA CAPAN CEZALI
Ligde üst üste aldığı Kocaelispor, İstanbulspor ve Gençlerbirliği yenilgileriyle play-off hattından uzaklaşıp ateş hattına gerileyen yeşil beyazlılar Denizlispor’u mağlup ederek hem soluklanmak hem de gelecek haftalar için umutlarını yeşertmek istiyor. Bursaspor’da sarı kart cezalısı Luka Capan ile sakatlığı süren Mehmet Erdem Uğurlu dışında eksik bulunmuyor. Yeniden affedilen Burak Altıparmak ile sakatlıktan çıkan İsmail Yüksek’in durumları maç saatinde kesinlik kazanacak. 14 puana sahip olan Bursaspor, 15 puanla bir üst basamağında yer alan Denizlispor’u genç golcüsü Batuhan Kör ile devirmeyi hedefliyor.

HOROZ’DA ÖNEMLİ EKSİKLER
Son olarak Bursaspor’u çalıştıran Teknik Direktör Fatih Tekke’nin göreve gelmesinin ardından evinde Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 yendikten sonra İstanbulspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Altaş Denizlispor’da sarı kart cezalıları Ömer Şişmanoğlu ile Muhammed Gönülaçar’ın yanı sıra sakat olan Muğdat Çelik, Muhammed Eren Kıryolcu ve Veton Tusha forma giyemeyecek. Teknik direktör Fatih Tekke çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Hafta içinde kupada turu geçtik. Ligde de çıkışımız var. Bursaspor maçını kazanıp rahatlamak istiyoruz” dedi.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Denizli Atatürk
HAKEMLER: Onur Özütoprak, Sezgin Çınar, Cem Özbay

4. HAKEM: Safa Yılmaz

BİLETLER: Kale arkası 10, maraton 15, kapalı tribün 20, 30, 40, loca önü ve VIP 50 TL

EKSİKLER: Ömer Şişmanoğlu, Muhammed Gönülaçar, Muğdat Çelik, Muhammed Eren Kıryolcu, Veton Tusha

EKSİKLER: Luka Capan, Mehmet Erdem Uğurlu

19.00/beIN MAX 1-TRT SPOR

ALTAŞ DENİZLİSPOR
33 Adam Stachowiak
10 Özer Özdemir
3 Hakan Çinemre
15 Oğuz Yılmaz
22 Leo Schwechlen
26 Gökhan Süzen
8 Ogenyi Onazi
21 Ismail Aissati
29 İlhan Depe
69 Kevin Mayi
9 Mustafa Çeçenoğlu

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Tekke

BURSASPOR
35 Erhan Erentürk
29 Mert Yılmaz
22 Taha Altıkardeş
33 Nicolas Zalazar
3 Onur Atasayar
26 Kubilay Sönmez
19 Kerem Şen
7 Namık Alaskarov
70 Massimo Bruno
99 Elton Acolatse
9 Batuhan Kör

TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Bizati

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X