Bursaspor için kritik gün! Zorlu maçta kimler oynayacak?

Bursaspor, 3 maçlık galibiyet hasretine Balıkesirspor deplasmanında son vermek istiyor… Yeşil beyazlıların Balıkesir Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak zorlu mücadelesini Ankara bölgesi üst klasman hakemi Burak Pakkan yönetecek.

Bursaspor için kritik gün! Zorlu maçta kimler oynayacak?

TFF 1.Lig’de son 3 haftayı bir puanla kapatıp galibiyete hasret kalan Bursaspor, bugün Aydeniz Et Balıkesirspor deplasmanında 3 puan için sahaya çıkacak. Balıkesir Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Ankara bölgesi üst klasman hakemi Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Baran Eraslan ile Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın 4. hakemi ise Demokrat Özgür Güneş olacak. Bursaspor’un ilk kez bir maçında düdük çalacak olan Burak Pakkan, 12 Temmuz 2020’de 2-2 sona eren Menemenspor karşılaşmasında 4. hakem olarak görev yapmıştı.

‘BURAK’LAR OYNUYOR
Play-Off yarışındaki iddiasını sürdürmek isteyen yeşil beyazlılar, alt sıralardan kurtulmayı amaçlayan Balıkesirspor’u yenmekten başka bir şey düşünmüyor. 31 puanla 9. sırada yer alan Bursaspor, Balıkesir galibiyetiyle rakipleriyle arasındaki 6 puanlık farkı eritmek istiyor. Sarı kart cezası sona eren Özer Hurmacı ile Tuzla maçında geçirdikleri sakatlığın ardından yoğun tedavi programı uygulanan Burak Altıparmak ile Burak Kapacak’ın bu akşamki maçta forma giymesi bekleniyor.

BAL KES’TE 2 CEZALI
Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde son iki maçından Akhisarspor’u 3-0 yenip, Menemenspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 4 puan çıkarıp nefes alan Balıkesirspor 20 puanla 14. sırada yer alıyor. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen ev sahibi ekipte savunma oyuncuları Batuhan İşçiler ve Berat Aydoğdu, 4 sarı kart cezaları nedeniyle Bursaspor’a karşı forma giyemeyecek. Balıkesirspor Kulübü, Bursaspor maçı öncesi teknik heyet, futbolcular ve A takım personeline yapılan Covid-19 PCR testlerinin negatif çıktığını açıkladı.

Üstünlük bizde

Bursaspor, komşu Balıkesispor ile bugün 8. kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek. 1975 yılında başlayan rekabetin ilk maçını Balıkesir kazanırken, sonraki 6 maçta galibiyet elde edemedi. Bursaspor, rakibine üstünlük kurarak önceki 7 maçın 5’ini kazanmasını bildi, sadece 1 maç eşitlikle sonuçlandı. Geçen sezon oynanan iki karşılaşmayı da Bursaspor, 3-1’lik skorlarla kazandı.

7 maç sonra kazandılar

Balıkesirspor, iç sahada 7 maçlık aradan sonra galibiyete ulaştı. Evindeki son maçında Akhisarspor’u 3-0 yenen Aydeniz Et Balıkesirspor, sahasında bu sezon 3. galibiyetini elde etti. İç sahadaki 10 maçında sadece 12 puan toplayabilen Balıkesirspor, 3’er galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 4 mağlubiyet aldı. Bursaspor ise 11 deplasman maçında 15 puan toplarken 4’er galibiyet ve mağlubiyet aldı, 3 kez rakipleriyle puanları paylaştı.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Balıkesir Atatürk

HAKEMLER: Burak Pakkan, Baran Eraslan, Hasan Hüseyin Tetik

4. HAKEM: Demokrat Özgür Güneş

EKSİKLER: Batuhan İşçiler, Berat Aydoğdu (Balıkesir)

19.00/beIN MAX 1-TRT SPOR

BALIKESİRSPOR
19 Atilla Özmen
13 Mert Örnek
44 Oğuzhan Çapar
16 Sedat Dursun
77 Doğa İşeri
66 Hasan Özkan
81 Taşkın Çalış
93 Cumali Bişi
91 Muhammed Enes Durmuş
45 Arb Manaj
71 Nemanja Mihajlovic

YEDEKLER

99. Yiğithan Kır
53. Birol Parlak
63. İbrahim Halil Çolak
10. Foxı Kethevoama
24. Anıl Taşdemir
29. Roman Bezjak
77. Doğa İşeri
55. Enes İslam İlkin
16. Sedat Dursun

Teknik Direktör: Yusuf Şimşek

BURSASPOR
1 M.Ataberk Dadakdeniz
4 Cüneyt Köz
15 Aykut Akgün
23 Furkan Emre Ünver
2 İsmail Çokçalış
6 Ramazan Keskin
36 Burak Altıparmak
8 Ozan İsmail Koç
11 Çağatay Yılmaz
7 Burak Kapacak
61 Batuhan Kör

Teknik Direktör: Mustafa Er

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X