Bursaspor için mucize gerçekleşir mi? Hatay’da 3 puan arıyor…

Bursaspor, Süper Lig biletini cebine koyan Hatayspor karşısında galibiyet arıyor… Play-off’u garantileyen ve ikincilik için mucizeye ihtiyacı olan yeşil beyazlı takımın 17.30’da başlayacak mücadelesini Kutluhan Bilgiç yönetecek.

Bursaspor için mucize gerçekleşir mi? Hatay’da 3 puan arıyor…

Bu sezon özellikle iç sahada kaybettiği 16 puanla şampiyonluk yarışında ağır darbe alan Bursaspor, TFF 1.Lig’de normal sezonun son karşılaşmasında bugün Hatayspor’un konuğu olacak. Antakya Atatürk Stadı’nda saat 17.30’da başlayacak maçı İzmir bölgesi üst klasman hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç’in yardımcılıklarını Bersan Duran ve Murat Temel yapacak. Maçın 4. hakemi ise Volkan Akar olacak.

MUCİZE GERÇEKLEŞİR Mİ?
Geçen hafta Menemenspor ile 2-2 berabere kalarak Süper Lig’e direkt çıkma umudunu mucizelere bırakan ancak, play-off’u da garantileyen Bursaspor, şampiyonluğunu ilan eden Hatayspor’u yenmek için sahaya çıkacak. Sezonun ilk yarısında rakibini 2-1 mağlup eden yeşil beyazlılar, geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden ve tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor karşısında kazanıp ikincilik için üzerindeki rakipler BB Erzurum, Adana Demir ve Akhisar’ın kaybetmesini bekleyecek.

NASIL KADRO ÇIKACAK?
Süper Lig’e direkt katılım şansını son ana dek sürdürmek için Hatay’da kazanmak isteyen Bursaspor, diğer yandan önümüzdeki hafta başlayacak play-off sürecini de düşünüyor. Yeşil beyazlı takımda Selçuk Şahin, Yevgen Seleznov, Recep Aydın, Sedat Dursun ve kaleci Çağlar Şahin Akbaba sarı kart sınırında bulunuyor. PFDK’dan 1 maç soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı alan Teknik Direktör İrfan Buz’un bazı oyuncuları dinlendirmesi bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Antakya Atatürk
HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç, Bersan Duran, Murat Temel

4. HAKEM: Volkan Akar

EKSİK: Yok

EKSİK: Yok

17.30/beIN Sports

HATAYSPOR
34 Akın Alkan
16 Mesut Çaytemel
22 Sadi Karaduman
55 Yusuf Abdioğlu
90 Strahil Popov
6 Kubilay Sönmez
10 Selim Ilgaz
11 Gökhan Karadeniz
21 Idır Quali
8 Aabid Rayane
9 Mirkan Aydın

BURSASPOR
25 Çağlar Şahin Akbaba
75 Tayfur Bingöl
66 Mamadou Diarra
88 Anıl Karaer
39 Kerem Can Akyüz
12 Abdullahi Shehu
36 Burak Altıparmak
7 Burak Kapacak
99 Abdou Razack Traore
17 Recep Aydın
11 Yevgen Seleznov

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X