Bursaspor için yeni fırsat! Bu kez kaçırmayın…

Aylardır ateş hattından çıkamayan Bursaspor kritik deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor… Kırşehir Ahi Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanacak zorlu karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemi Can Cengiz düdük çalacak. Timsah, bir sıra üzerinde yer alan rakibini mağlup ederek umutlarını son 7 haftaya taşıma amacında.

Bursaspor için yeni fırsat! Bu kez kaçırmayın…

Emre KURTBAY

Geçen hafta evinde aldığı Serik Belediyespor beraberliği ile ateş hattının üstünde yer alan takımlarla olan puan farkını indirme şansını değerlendiremeyen Bursaspor, bugün de kritik bir mücadeleye çıkacak.

Yeşil beyazlılar, TFF 2. Lig Beyaz Grup 31. hafta maçında deplasmanda Kırşehir FSK ile kozlarını paylaşacak. Kırşehir Ahi Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi B klasman hakemi Can Cengiz yönetecek. Cengiz’in yardımcılıklarını Emrah Akkaya ve Sinan Ertünğü yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Onur Güneş olacak.

EKSİK OYUNCU YOK

Ligde oynadığı 28 maç sonunda 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet alarak haftaya 17 puanla 18. basamakta giren Bursaspor, 21 puanla 17. sırada yer alan rakibini mağlup ederek azalan ligde kalma umudunu son 7 haftaya taşımak istiyor.

Kalan 8 maçta puan kaybetmemesi, rakiplerinin de kaybetmesi gereken yeşil beyazlı ekipte maç öncesinde sakat veya cezalı oyuncu yer almazken sarı kart cezası sona eren Yusuf Sertkaya’nın yeniden 11’e dönmesi bekleniyor. Ligin ilk yarısında Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Bursaspor sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı.

 

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Kırşehir Ahi

HAKEMLER: Can Cengiz, Emrah Akkaya, Sinan Ertünğü

4. HAKEM: Onur Güneri

14.00/FİLBOX-CANLI

KIRŞEHİR FSK
53 Kadem Burak Yaşar
3 Hüseyin Solaklı
8 Mert Özyıldırım
9 Gökdeniz Varol
16 Selimcan Temel
25 Cihat Aktaş
35 Fatih Üge
42 Ömer Esenkaya
52 Emre Can Coşkun
66 Yasin Baytaç
96 Osman Torun

Teknik Sorumlu: Orhan Kosulu

 

BURSASPOR
28 Deniz Aydın
22 Eren Tunalı
6 Ertuğrul Kurtuluş
4 Furkan Emre Ünver
11 Abdullah Tazgel
99 Hamza Baran Arıkan
94 Yusuf Sertkaya
89 Mehmet Çetin
9 Berat Altındiş
77 Mustafa Genç
10 Çağatay Yılmaz

Teknik Sorumlu: Ümit Şengül

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X